MEMUR MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI? Nisan Ayı Memur Maaşları Erken Yatacak Mı? Ramazan Bayramı Memur Maaşları Ne Zaman Yatacak?

Her ayın 15'inde maaşlarını alan memurlar bu ay maaşlarını erken alabilecek mi sorgulamaya başladı. Ramazan Bayramı'na sayılı gün kala memur maaş ödeme tarihleri merak edildi. Peki, memur maaşları bayramdan önce yatacak mı? Nisan ayı memur maaşları erken yatacak mı? İşte yanıtı..

Milyonlarca memur için bayram öncesi memur maaşları sorgulamaları başladı. Her ay 15'i olduğunda maaşları hesaplarına geçen memurlar bu ay aylıklarını erken mi alacak merak edildi. Kamuda çalışanlar Ramazan Bayramı nedeniyle nisan ayı maaş ödemelerinin erken yatıp yatmayacağını sorgulamaya başladı. Peki, memur maaşları bayramdan önce yatacak mı? Memur maaşları ne zaman yatacak? İşte merak edilenler..

MEMUR MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI?

Nisan ayı memur maaşları erken yatacak mı merak edenler için hemen belirtelim henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ramazan Bayramı bu yıl 10-11-12 Nisan tarihlerinde eda edilecek. Ramazan Bayramı nedeniyle memur maaşlarının erken yatırılabileceği gündeme geldi ancak henüz böyle bir karar alınmadı. Her ayın 15'i itibariyle hesaplara geçen memur maaşları hükümet kanadından duyuru yapıldığı taktirde Ramazan Bayramından önce hesaplara geçebilir. Konuyla ilgili resmi bir açıklama geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.

MEMUR MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

Memur maaşları ne zaman yatacak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni bir bilgi gelmezse Nisan ayı maaşları her zaman olduğu gibi ayın 15'i olduğunda hesaplara geçecek. 2024 Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağı Türkiye'de Ramazan Bayramı arifesi 9 Nisan Salı günü memurlar yarım gün mesai yapacak. 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma bayram günlerinde tatil yapacak olan memurlar ardından hafta sonu tatiline başlayacak. Arifeden önceki 8 Nisan Pazartesi günü de yarım gün mesai olacak ve idari izinli sayılacaklar.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber