Mesut Akusta Şafak Özbir Bomba Gelişme Patlak Verdi! Hayranlarını Kahreden Haber Resmen Geldi! 8 Yıllık Evlilik..

Milyonların sevdiği oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir çiftinden üzen haber geldi. 2016 yılında nikah masasına oturan Mesut Akusta Şafak Özbir çiftinin evliliği bir anda bitti. Ünlü çiftin hayranları flaş olayın ardından olayın perde arkasını merak etti. Peki, Mesut Akusta kimdir? İşte yanıtı..

Teşkilat dizisinde hayat verdiği Mete rolüyle sevilen ünlü oyuncu Metin Akusta flaş haber az önce geldi. 2016 yılında dünya evine giren Mesut Akusta Şafak Özbir boşanma havadisi patlak verdi. 2017 yılında kızları Berfin Cano'yu kucaklarına alan oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir çiftinden ayrılık haberi geldi. 7 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandıran Mesut Akusta Şafak Özbir çifti çocukları Berfin Cano’nun velayeti konusunda anlaştı. Peki, Mesut Akusta kimdir, kaç yaşında, nereli? Şafak Özbir kimdir? İşte merak edilenler..

MESUT AKUSTA ŞAFAK ÖZBİR BOŞANMA

Ünlü oyuncu Mesut Akusta ile Şafak Özbir çifti boşanma kararı aldı. Ayrılsalar bile çocukları için bir arada olacaklarının sinyallerini veren Mesut Akusta son durum merak edildi. Çocuklarının anne babası olarak birbirlerinin hayatlarında olmaya devam edeceklerini söyleyen ünlü çift anlaşmalı olarak boşandı. Şafak Özbir'in sosyal medya hesabından Akusta soyadını kaldırmaması ve "Kolay olmadan önce her şey zordur" paylaşımı dikkat çekti.

MESUT AKUSTA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

22 Şubat 1964 Konya doğumlu Mesut Akusta ortaokul dönemlerinde Afyon'a taşındı. Ortaokul son sınıftayken okuldan uzaklaştırılan Mesut Akusta Ankara'da halk eğitim merkezlerinde teknik ressamlık kursuna katıldı. Ankara'da tiyatroya başlayan Mesut Akusta çocuk tiyatrosu dahil olmak üzere 6 yıl Ankara'da tiyatro yaptı. 1992 yılında İstanbul'a giderek Hadi Çaman Yedi Tepe Oyuncuları'na katılan Mesut Akusta Şen Olasın Nuri Bey dizisiyle kariyerine başladı. Yanlış Saksının Çiçeği, Her şey Çok Güzel Olacak, Eylül Fırtınası, Filler ve Çimen gibi filmlerde rol aldı. Çeşitli müzikallerde görev alan Mesut Akusta, Karagümrük Yanıyor dizisinde yer aldı. Asıl ününe Karagül dizisiyle kavuşan Mesut Akusta teşkilat dizisinde Mete rolüne hayat verdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber