METİN AKPINAR KIZI SEVGİ KATKICI AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ: Duygu Nebioğlu Kardeşi Sevgi Katkıcı Kimdir, Kaç Yaşında?

Ünlü oyuncu Metin Akpınar kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu ardından yeni havadis patladı. Bir de erkek çocuğu olduğu iddia edilen Metin Akpınar bir kızı daha çıktı. Duygu Nebioğlu kardeşi Sevgi Katkıcı DNA testi sonuçlandı. Peki, Sevgi Katkıcı kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

Tüm Türkiye'nin takibinde yer alan usta sanatçı Metin Akpınar bir kızı daha ortaya çıktı. Suphiye Orancı ile yaşadığı tek gecelik ilişkinin ardından Metin Akpınar'ın babası olduğunu öğrenen Duygu Nebioğlu babalık davası açtı. DNA sonucuyla baba kız oldukları kanıtlanan Metin Akpınar ile Duygu Nebioğlu arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Bir dönem ATV yapımı Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Orancı'yı aradı. Magazin dünyasını hareketlendiren Metin Akpınar olayında Sevgi Katkıcı da babasını buldu. Peki, Metin Akpınar kızı Sevgi Katkıcı kimdir? İşte merak edilenler..

SEVGİ KATKICI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Metin Akpınar kızı Sevgi Katkıcı açtığı davayı kazandı. Antalya Aile Mahkemesi'nde açılan Sevgi Katkıcı babalık davası sonuçlandı. Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan alınan DNA raporu Antalya 5. Aile Mahkemesi'ne ulaştı. Raporda Sevgi Katkıcı'nın Metin Akpınar'ın kızı olduğu tespit edildi. Mahkeme Metin Akpınar ile Sevgi Katkıcı arasında soy bağının kurulmasına karar verdi. Daha önce yaptığı açıklamada Metin Akpınar'ı kızı olduğunu 21 yaşında öğrendiğini söyleyen Sevgi Katkıcı, DNA testi yaptırmalarına rağmen usta oyuncunun tavırlarında herhangi bir değişiklik olmadığını söyledi.

METİN AKPINAR KIZI SEVGİ KATKICI

"Metin Akpınar benden hep şüphe duymuştu kızı olmayabilirim diye. Çünkü kendisine ikizim kadar benzemiyordum" diyen Sevgi Katkıcı, "2020 yılında DNA testi yaptırdık, kızı olduğuma inandı. Ama tutumunda herhangi bir değişiklik olmadı. Baba kız ilişkimiz hiç olmadı. Duygu daha çok görüştü. Bir sarılma, bir öpme, bir arama göremedim. Hep ben özel zamanlarda aradım. Çıkan haberlerden sonra da aramasını, özür dilemesini bekledim" diye konuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber