Mevzular Açık Mikrofon 100 Yıl İzle! Mevzular Açık Mikrofon Celal Şengör İlber Ortaylı Ne Zaman Yayınlanacak?

Milyonların gündeminde ilk sırada yer alan Mevzular Açık Mikrofon 100. yıl özel video 3. tanıtım geldi. Rapçi Norm Ender'in korosuyla 100. yıl marşını ilk kez seslendirdiği Mevzular Açık Mikrofon yeni fragman yayınlandı. Oğuzhan Uğur yapımı Mevzular Açık Mikrofon Celal Şengör İlber Ortaylı ne zaman yayınlanacak belli oldu. İşte merakla beklenen Mevzular Açık Mikrofon özel bölüm..

Mevzular Açık Mikrofon 17 bölüm izle ekranı geldi. Türkiye'nin sevdiği isimlerden Celal Şengör ve İlber Ortaylı'nın konuk olacağı Mevzular Açık Mikrofon özel bölüm 3. fragman yayınlandı. Celal Şengör ve İlber Ortaylı hayranları Oğuzhan Uğur'un programı ne zaman yayına girecek merak etti. Yaptığı programlarla büyük ses getiren Oğuzhan Uğur Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlanan videonun 3. tanıtımını yayınladı. Mevzular Açık Mikrofon 100. yıl yayını için geri sayım başladı. Dakikalar içinde milyonlarca kez izlenen Mevzular Açık Mikrofon 3. tanıtıma Norm Ender 100. yıl marşı damga vurdu. Peki, Mevzular Açık Mikrofon Celal Şengör İlber Ortaylı ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı..

MEVZULAR AÇIK MİKROFON PARLA

Mevzular Açık Mikrofon 100 yıl araştırması yapan izleyicilere yeni tanıtım geldi. Oğuzhan Uğur Mevzular Açık Mikrofon 3. tanıtıma Norm Ender 100. yıl marşı damga vurdu. Rapçi Norm Ender ve korosunun hazırladığı “Parla! 100 Yaşındasın” isimli Cumhuriyet’in 100. yılı için hazırlanan marş ilk kez yayınlandı. Sosyal medyanın en çok konuştuğu paylaşım olan Norm Ender Parla 100. Yıl Marşı "Yürüyoruz arkadaşlar…" notuyla yayınlandı. İlber Ortaylı ve Celal Şengör'ün konuk olacağı Mevzular Açık Mikrofon 100 yıl izle ekranı haberimizde.

OĞUZHAN UĞUR MEVZULAR AÇIK MİKROFON 100. YIL

Oğuzhan Uğur'un sunumuyla ekrana gelen "Mevzular Açık Mikrofon" programı Cumhuriyetimizin 100. yılına özel video ile taçlandı. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamak için harekete geçen Oğuzhan Uğur özel bir bölümle karşımıza çıktı. ilk fragmanında Gülşen'in İstiklal Marşı'nı coşkuyla okuduğu anlar izleyiciyi büyüledi. Bu anların ardından Mevzular Açık Mikrofon 3. tanıtımı geldi. İzleyicilerin tüylerini diken diken eden Celal Şengör ve İlber Ortaylı'nın konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon 100. yıl özel video 27 Ekim'de yayına girecek. Yalnızca Gain ekranından izlenecek.

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

29 Ocak 1984 Ankara doğumlu olan Oğuzhan Uğur, Ankara Bahçelievler Deneme Lisesinde eğitim gördü. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümünden mezun olan Oğuzhan Uğur, üniversite öğrenciliği sırasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav'ın yardımcılığını yaptı. 2011 yılında vizyona giren Ağır Abi isimli filmin yönetmenliğini ve senaristliğini yaptı. 2012 yılında "Çok Şükür" isimli ilk albümü piyasaya çıkan Oğuzhan Uğur, çeşitli single albümler ve şarkılarına çektiği video klipler ile geniş bir kitleye ulaşmayı başardı.

Murat Dalkılıç'ın "Leyla" isimli şarkısına çekilen video klibin yönetmenliğini üstlenen Oğuzhan Uğur daha sonra birlikte "Mağlubiyet" isimli bir düet şarkı çıkardı. Budabi TV'de Budabi Haber, Korkoloji, RÖNT ve Budabi Olaylar gibi programlar hazırladı. 2017'den itibaren kurucusu olduğu BaBaLa TV'ye içerik üretmeye başladı. Babala TV'de RÖNT, Mevzular, Mevzular: Erken Seçim Özel, Oğuzhan Uğur'la P!NÇ, Taş-Aşk, Mevzular: Açık Mikrofon gibi programların sunuculuğunu yaptı. BaBaLa TV'de yayımlanmaya başlayan ve siyasetçilerin seçmenlerle buluşturulduğu Mevzular: Açık Mikrofon isimli programı büyük beğeni topladı.

OĞUZHAN UĞUR INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ