MHP Belediye başkanı adayları kimler oldu, hangi iller açıklandı? MHP belediye başkan adayları yeni liste

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere hazırlıklarını sürdürüyor. MHP, Türkiye genelinde toplamda 55 yeni belediye başkan adayını daha açıkladı. İşte, MHP'nin Kilis, Uşak, Elazığ, Isparta, Kars ve diğer illerde belirlediği belediye başkan adaylarına dair detaylar:

MHP'nin Kilis Belediye Başkan Adayı: Hasan Kara

  • MHP, Kilis Belediye Başkanlığı için adayını açıkladı. Partinin tercihi, deneyimli siyasetçi Hasan Kara oldu. Kara, daha önce Kilis Belediye Başkanlığı için de adaylık deneyimine sahiptir.

MHP'nin Uşak Belediye Başkan Adayı: Sezer Ateş

  • MHP, Uşak Belediye Başkanlığı için iş dünyasındaki başarılarıyla tanınan Sezer Ateş'i aday gösterdi. Ateş, bölgede yapı sektöründe yatırımlar yapmış ve şehircilik alanında önemli çalışmalara imza atmış bir isimdir.

Diğer Şehirlerdeki MHP Belediye Başkan Adayları:

  • MHP, Elazığ, Isparta, Kars ve 52 ilçenin daha belediye başkan adaylarını açıkladı. MHP'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Cengiz Ergün oldu.

2024 Yerel Seçim Takvimi:

  • Yüksek Seçim Kurulu'nun kararına göre mahalli idareler seçimi, 2024 yılı Mart ayının son pazar günü olan 31 Mart'ta gerçekleştirilecek. Partiler, seçim öncesi belediye başkanı adaylarını vatandaşlarla buluşturarak projelerini tanıtmaya başladı.

MHP Belediye Başkan Adayları Listesi:

  • MHP'nin 2024 yerel seçimlerde destan yazacak belediye başkan adayları tam liste şeklinde açıklandı. Adaylar, kendi bölgelerindeki ihtiyaçları karşılayacak projelerle seçmenin karşısına çıkacak.

KİLİS: Hasan KARA

UŞAK: Sezer ATEŞ

ELAZIĞ: Murat Aygen

ISPARTA: Yusuf Ziya Günaydın

KARS: Ötügen Senger

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün oldu. MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise Serdar Soydan aday gösterildi.

MHP Amasya Belediye Başkanı adayı Bayram Çelik, Bartın'da Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bayburt'ta Hükmü Pekmezci, Çankırı'da İsmail Hakkı Esen, Erzincan'da Bekir Aksun, Karabük'te Rafet Vergili, Karaman'da Savaş Kalaycı, Kastamonu'da Yüksel Aydın, Kütahya'da Alim Işık, Nevşehir'de Adnan Doğu, Niğde'de Hamdi Doğan, Osmaniye'de İbrahim Çenet oldu.

Yeni açıklanan isimlere göre; AFYONKARAHİSAR belediye başkan adayı: Sezer Küçükyurt, AKSARAY Belediye Başkan Adayı: İrfan Çırak oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber