MHP Silivri Belediye başkan adayı kim? Volkan Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli?

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. İstanbul'un ilçelerinde Cumhur İttifakı'nın başkan adayları da belirlendi. MHP Silivri Belediye Başkan adayı olarak atan Volkan Yılmaz, Silivri halkının karşısına çıkacak isim oldu. Peki, Volkan Yılmaz kimdir?

Volkan Yılmaz, 17 Ocak 1972 tarihinde İstanbul Silivri ilçesinin Kâmiloba Mahallesi'nde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü'nde tamamladı.

Profesyonel futbol kariyerine uzun yıllar boyunca devam eden Yılmaz, bir dönem Silivrispor forması giydi. Ayrıca, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda yönetim kurulu üyeliği de yapmıştır.

Volkan Yılmaz, aynı zamanda Büyükçekmece Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin kurucu üyesidir. Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası'nın (PÜİS) Yüksek İstişare Konseyi Üyesi, Türkata Stratejik Araştırmalar Eğitim ve Kültür Vakfı ile Nişantaşı Üniversitesi'nin mütevelli heyetindedir.

Siyasi kariyerine Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde başlayan Yılmaz, Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulunmuş, aynı zamanda 2012-2019 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi olarak görev almıştır.

Evli ve iki çocuk babası olan Volkan Yılmaz, 25. ve 27.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı olmuştur. Silivri halkının karşısına MHP'nin Belediye Başkan adayı olarak çıkan Volkan Yılmaz, seçim sürecinde Silivri'nin geleceği için halka hizmet etmeyi amaçlamaktadır.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber