Milli Piyango Çekilişi Saat Kaçta başlayacak? Milli Piyango bileti ne kadar, nasıl alınır? Yılbaşı Milli Piyango sonuçları sorgulama ekranı

Yılbaşı gecesinin vazgeçilmezi olan Milli Piyango çekilişi için geri sayım başladı. 31 Aralık 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan çekiliş, 18.30'da başlayacak ve 23.30'a kadar devam edecek. Milyonlarca kişi, 400 milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazanabilmek için çeyrek, yarım ve tam biletlerini heyecanla bekliyor.

Yılbaşı özel çekilişine katılmak isteyenler, biletlerini bayilerden ya da online olarak www.millipiyangoonline.com ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden satın alabiliyor. 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin yanı sıra, toplamda 2 milyar 355 milyon 650 bin TL tutarında ikramiye dağıtılacak.

Bilet Fiyatları ve Satışı:

  • Çeyrek bilet: 100 TL
  • Yarım bilet: 200 TL
  • Tam bilet: 400 TL

Çekiliş sonuçları, 31 Aralık 2023 Pazar akşamı canlı olarak açıklanacak. Küçük ikramiyelerle başlayacak çekiliş, amorti ve büyük ikramiye numaralarının belirlenmesiyle sona erecek.

Milli Piyango çekilişinde kazanan numaraların tam bilet üzerine basılı olması durumunda, ilgili bilet sahibi büyük ikramiyenin tamamını kazanacak. Yarım bilet üzerine basılı ise yarısını, çeyrek bilet üzerine basılı ise dörtte birini kazanacak.

Büyük heyecanın yaşanacağı çekiliş sonuçları, Milliyet.com.tr üzerinden sorgulanabilecek. İkramiyenin 1 yıl içinde alınmaması durumunda zaman aşımına uğrayacağını hatırlatmakta fayda var. Herkese bol şans ve mutlu yıllar dileriz! ?

MİLLİ PİYANGO BİLETİ SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber