MSÜ Sınavı Başlama Bitiş Saatleri AÇIKLANDI: 2024 MSÜ Sınavı Saat Kaçta? 29 Şubat MSÜ Kaç Gün Kaldı? MSÜ Sınavı Kaç DK?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav saati ve süresi adaylar tarafından araştırılmaya başladı. Çok sayıda adayın beklediği MSÜ sınav kılavuzu yayınlandı. Peki, MSÜ sınavı saat kaçta? MSÜ kaç gün kaldı? MSÜ sınavı kaç dk? İşte yanıtı..

2024 yılında yapılacak Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav bilgileri adayların gündeminde ilk sıraya yerleşti. Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek olan adaylar MSÜ sınavı saat kaçta sorgusuna başladı. Çok sayıda aday arama motorlarında MSÜ sınavı ne zaman 2024, MSÜ kaç gün kaldı bilgilerini inceledi. Beklenen açıklama geldi. Peki, MSÜ sınavı kaç dk? İşte merak edilen Milli Savunma Üniversitesi sınav bilgileri..

MSÜ SINAVI SAAT KAÇTA?

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı kılavuzu yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde adayların bilgisine sunulan Milli Savunma Üniversitesi sınav kılavuzuna göre Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 3 Mart 2024 Pazar günü yapılacak MSÜ sınavı saat 10.15'te başlayacak.

MSÜ SINAVI KAÇ DK?

MSÜ sınavına girecek olan adaylara Türkçe testinden 40, temel matematik testinden 40, sosyal bilimler testinden 20 ve fen bilimleri testinden 20 olmak üzere toplam 120 soru sorulacak. MSÜ sınavında adaylara soruları yanıtlaması için toplam 165 dakika cevaplama süresi verilecek. Süre bitiminde cevap anahtarları ve kitapçıklar toplanacak. Sınavın bitimiyle 2024 MSÜ sınavı soruları ve cevap anahtarı yayınlanacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber