MSÜ TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA (PERTEM) 2024: MSÜ Tercih Sonuçları Açıklandı Mı, Ne Zaman Açıklanacak? Milli Savunma Üniversitesi Tercih Sonucu Bak

Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçları için gözler sonuç ekranında. ÖSYM tarafından 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen MSÜ sınav sonuçlarına göre tercihler alındı. Adaylar 3 Nisan-10 Mayıs arası tercihlerini yaptı. Peki, MSÜ tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

MSÜ tercih sonuçları sorgusu yapan adaylar bekleyişe geçti. 3 Mart 2024 tarihinde tamamlanan Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı ardından gözler sonuç ekranına çevrildi. Çok sayıda adayın şansını denediği MSÜ sınav sonuçları açıklandı. Harp Okulu ve Astsubay Meslek Yüksek Okulu tercihleri için harekete geçen adaylar personeltemin.msb.gov.tr duyurusuna kilitlendi. 3 Nisan-10 Mayıs arası yapılan MSÜ tercih sonuçları beklendi. Peki, MÜS tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MSÜ tercih sonucu nasıl bakılır? İşte merak edilenler..

MSÜ TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSÜ tercih sonuçları henüz belli olmadı. Geçtiğimiz yıl 20 Haziran tarihinde açıklanan MSÜ sonuçları için bu yıl aynı tarih beklenmeye başladı. MSÜ tercih sonuçları personeltemin.msb.gov.tr adresinden ilan ediliyor. MSÜ tercih sonucu bakmak için aşağıdaki linke tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda yerleştiğiniz okulları T.C kimlik numarası ile öğrenebilirsiniz. 2 ve 4 yıllık Kara, Deniz, Hava ve diğer askeri okulları tercih sonuçları personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden yayınlanacak. MSÜ tercih sonuçları açıklandığında haberimizde yer vereceğiz.

MSÜ TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber