Müge Anlı Birsen Eroğlu Olayı FLAŞ GELİŞME: Sevgilisine Servet Kaptırdı, 3 Ay Önce Başka Kızı İstediğini Duyunca Çıldırdı! Meğer..

Müge Anlı Birsen Eroğlu olayı flaş gelişme ekrana geldi. 6 Mart Çarşamba günü yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayın Oğuzhan ile Birsen yüzleşti. Su satıcısı sevgilisi Oğuzhan'a bir servet kaptıran Birsen Eroğlu, evlilik hayali bile kurduğu Oğuzhan'ın 3 ay önce başka bir kızı istemeye gittiğini duyduğunda krize girdi. İşte Müge Anlı Birsen olayı flaş gelişme..

ATV en çok izlenen gündüz kuşağı yapımı Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayın başladı. 6 Mart Çarşamba günü yayınlanan Müge Anlı yeni bölüm Birsen Eroğlu olayı flaş gelişme ekrana geldi. Ankara'da yaşayan üç üniversite mezunu Birsen Eroğlu alışveriş uygulaması üzerinden tanıştığı su satıcısı Oğuzhan İşbeceren tarafından dolandırıldığını söyledi. "Seni seviyorum banka hesabını şifreni ver aşkım" diyen Oğuzhan'ın sözlerine inanan Birsen Eroğlu parasını alabilecek mi merak konusu oldu. Müge Anlı canlı yayına bağlanan Oğuzhan'ın Birsen'i "Bekir ağabey bina" diye telefonuna kaydettiği ortaya çıkınca olanlar oldu. İşte Müge Anlı Birsen Eroğlu flaş gelişme..

MÜGE ANLI BİRSEN EROĞLU OLAYI FLAŞ GELİŞME

Ekranların fenomen yapımı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayın izleyenleri şoke etti. 6 Mart Çarşamba günü saatler 10.00 olduğunda yayına giren Müge Anlı yeni bölümde Birsen Eroğlu olayı patladı. Programa Ankara'dan katılan 31 yaşındaki Birsen Eroğlu, aşık olduğu su satıcısı sevgilisine 500 bin TL kaptırdı. Müge Anlı'nın kapısını çalan Birsen, "Sevgilim Oğuzhan İşbeceren su satıcısıydı. 2022'de tanıştık. Ben üç üniversite bitirdim, dördüncüyü okuyorum. Tanıştıktan sonra arkadaşlığımız devam etti. Sevgilim olursan evde oturursun derslerine daha iyi çalışırsın dedi. O kadar tatlı dilli konuşuyordu ki Kalbine aşık oldum" dedi. Müge Anlı canlı yayın bağlanan Oğuzhan İşbeceren'in 3 ay önce kız istemeye gittiği ortaya çıkınca Birsen çıldırdı.

6 MART 2024 ÇARŞAMBA MÜGE ANLI SON BÖLÜM

6 Mart Çarşamba günü yayınlanan Müge Anlı canlı yayın ismini vermek istemeyen izleyici, "Bizim il başta iletişime geçtiğimiz başka bir arkadaşı vardı. Tüm ilişkiyi kuran da Caner. Zamanında bana banka hesabı da açtı kendisi. Benim adıma kredi çekeceklerdi ama puanım düşük olduğu için çekemedim. Ben o krediyi kendim kullanacaktım. Oğuz bize ben sizi kurtaracağım, sizi mağdur bırakmayacağım gerekirse ben buzdolabınızı alacağım dedi ama Caner o parayı çoktan ece kulübünde yemiş" dedi. Oğuzhan ise, "Bu işin benimle bir ilgisi yok. Rica ediyorum size gönderdiğim belgeleri yayınlayın. Bütün dünya benim dolandırıcı olmadığımı görsün. Başka da bir şey demiyorum" diyerek iddiaları yalanladı. Oğuzhan'ı tanıdığını söyleyen bir başka izleyici ise, "Ben Oğuzhan'ı tanıyorum. Bu şahıs komisyon usulü insanlara kredi çektiriyor. Banka müdürlerini tanıdıkları için işlerini çok çabuk yapıyorlardı" diye konuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber