MÜGE ANLI GÜLLÜ ÇOLAK OLAYI SON DAKİKA: Kan Donduran cinayet Açığa Çıktı! "Öldürüp Kıyma Makinesinden Çektiler" Deyince Stüdyo Karıştı

Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Haziran Perşembe yayınında herkesin kanını donduran gelişme duyuruldu. Stüdyonun buz kestiği anlarda Güllü Çolak yeğeni Ahmet, babaannesi ile halasının bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çektiklerini anlattı. Kan donduran iddianın ardından feci olayın detayları araştırıldı. İşte Müge Anlı Güllü Çolak olayı son dakika gelişmesi..

ATV ekranında her gün saat 10.00 olduğunda yayına giren Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm ekrana geldi. 6 Haziran 2024 Perşembe günü ekrana gelen Müge Anlı son bölüm kan dondurun olay duyuldu. Müge Anlı Güllü Çolak olayı yeğen Ahmet stüdyoda, "Babaannem sürekli o adam ne pis kokmuştu diye anlatırdı" deyip babaannesi ile halasının birini öldürüp kıyma makinesinde çektirdiklerini iddia etti. 2 aydır izi bulunamayan Güllü Çolak, Mehmet'in başına parke taşıyla vurduğunu söylemişti. Güllü Mehmet'in kendisinden sonra iki evli kadını daha kaçırdığını, Mehmet'in de o kadınları kandırıp altınlarını aldığını söylemişti. İşte Müge Anlı Güllü Çolak olayında son dakika gelişmesi..

MÜGE ANLI GÜLLÜ ÇOLAK OLAYI

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayın, "Güllü'yü ararken bir sürü şeyler ortaya çıktı. Ben açıkçası hala daha Güllü'nün kimden kaç tane çocuğu var, arada kimlerle ne olmuş ben anlamadım yani. Sen de net olarak biliyor musun Mehmet bilmiyorum. Sen de dün heyecanlandın herhalde, çok anlatamadın da. Ama Güllü'nün bu kadar çok hani ondan bu çocuk bundan bu çocuk olması bize garip gelmişti. Güllü'nün bugün senden önceki eşi de buraya geldi Murat Bey. Murat hem Güllü'ye kızgın hem de sana kızgın Çünkü sen de onun karısını kaçırmışsın" dedi. Mehmet, "Hayır abla ben kaçırmadım. Ben annesinin evinden aldım" dedi.

GÜLLÜ ÇOLAK FLAŞ GELİŞME

Güllü'nün yeğeni Ahmet, Müge Anlı canlı yayın katıldı. Müge Anlı, "İnsanın bildiklerini saklaması doğru bir şey değil. Yani bildiğini saklamak da suça iştiraktir. Halan oluyormuş senin Güllü. Sen onun aslında evlilik vaadiyle dolandırma işi yaptığını iddia ediyorsun. Ama arkadaşlarımıza bir şey daha anlatmışsın. Şimdi bu benden çıkmasın ondan çıkmasın demişsin" dedi. Ahmet ise, "Benden çıkmasın demedim. Bunu anlattıklarında zaten biz ergenlik çağındaydık. Halam Güllü, annesi Cennet ve Güllü'nün erkek kardeşi Durdu amcam Kahramanmaraş'ta bir adama musallat oldular. Adam uyanınca bunlara taktı. Durdu amcam adını Taner olarak değiştirdi. Adamdan kurtulamayınca adamı eve konuşmak için çağırdılar ve evde öldürüp kıyma makinesinde çektiler. Cennet babaannem sürekli o adam ne pis kokmuştu diye anlatırdı" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber