MÜGE ANLI NURAN ŞAHİN OLAYI FLAŞ GELİŞME: İki Gün Arayla Kayıplara Karıştı! Nuran Şahin Gökmen Fetullah Kaya Öldürüldü Mü?

ATV yıldızı Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ekrana gelen Nuran Şahin ve sevgilisi Gökmen Fetullah Kaya olayı flaş gelişme geldi. Antalya'da iki gün arayla kaybolan sevgililer cinayete kurban gittiği iddia edildi. Şüpheliler Nuran Şahin'in eşi Mustafa Şahin ve daha önce gönül ilişkisi yaşadığı Durmuş Ali Çelik olarak kayıtlara geçti. Peki, Müge Anlı Nuran Şahin bulundu mu? Nuran Şahin Gökmen Fetullah Kaya öldürüldü mü? İşte yanıtı..

Milyonlarca izleyicinin severek takip ettiği Müge Anlı İle Tatlı Sert ekranında yeni cinayet vakası işleme alındı. Hafta içi her gün saatler 10.00 olduğunda yayına giren Müge Anlı yeni bölüm tüm gözler Gökmen Fetullah Kaya ile Nuran Şahin olayına çevrildi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı 8 Mayıs Çarşamba yayınında flaş gelişme ekrana geldi. Peki, Gökmen Fetullah Kaya Nuran Şahin bulundu mu? Müge Anlı Nuran Şahin Gökmen Fetullah Kaya katili kim? İşte merak edilenler..

MÜGE ANLI NURAN ŞAHİN BULUNDU MU?

Antalya'da yaşayan 52 yaşındaki Nuran Şahin hastaneye gidiyorum diyerek evden ayrıldı ve bir daha dönmedi. Nuran Şahin ardından yasak aşk yaşadığı iddia edilen Gökmen Fetullah Kaya da ortadan kaybolunca şüpheler arttı. Annesini bulmak için Müge Anlı kapısını çalan Sinem Şahin'in anlattıkları tüm Türkiye'yi şoke etti. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı araştırmaları sonucu Nuran Şahin'in bir otelde Gökmen Fetullah Kaya ve Durmuş Ali Çelik ile kaydının bulunduğunu ortaya çıkardı. Nuran Şahin'in eşi Mustafa Şahin iddiaları yalanladı. Karısının kaybolduğu günü hatırlamadığını söyleyerek, "Karıma güveniyorum bir sorunumuz yoktu" dedi. Durmuş Ali Çelik ve Mustafa Şahin'in iş birliği yaparak yasak ilişki yaşadıkları ve Nuran Şahin ve Fetullah Kaya'yı uçurumdan attıkları iddia edildi.

NURAN ŞAHİN GÖKMEN FETULLAH KAYA ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

2 gün arayla kaybolan 2 komşunun uçurumdan atılarak öldürüldüğü iddia edildi. Nuran Şahin ile Durmuş Ali Çelik'in Gökmen Fetullah Kaya aracılığıyla tanıştırıldığı ortaya çıktı. Oldukça geniş ve engebeli olan Antalya Çeçek ve Sazak mevkilerinde çalışma yapıldı. Önce Gökmen Fetullah Kaya'nın görüntülere takıldığı ardından takip etmiş olabileceği güzergahlar incelendi. Gökmen Fetulllah Kaya'nın, Nuran Şahin'i son gören kişi olduğu söylendi. Gökmen Fetullah Kaya'yı gören çoban Müge Anlı'ya 500 metre mesafede olan noktada motosiklete rastlandığını anlattı. Motorun kayıp Gökmen Fetullah Kaya'ya ait olduğu söylendi. Motosikletin bulunduğu yerde ceset aranmaya başladı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber