MÜGE ANLI ÜVEY BABA OLAYI SON DAKİKA: Kayıp Dediği Kızları Yıllarca İstismar Etti! Üvey Baba Selahattin Yalnız İtirafı Müge Anlı'yı Çıldırttı! "Ahlaksız Adam..."

ATV yıldızı Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayın üvey baba olayı ekrana geldi. Sosyal medyayı sallayan Müge Anlı üvey baba olayı flaş gelişme izleyenleri şoke etti. 31 Mayıs Cuma günü yayınlanan Müge Anlı üvey baba Selahattin Yalnız kızları yıllarca istismar ettiği ortaya çıktı. Müge Anlı açtı ağzını yumdu gözünü. İşte detaylar..

ATV gündüz kuşağının en popüler yapımı Müge Anlı İle Tatlı Sert son bölüm izleyenleri şoke etti. 31 Mayıs Cuma günü yayınlanan Müge Anlı canlı yayın üvey baba Selahattin Yalnız konusu işlendi. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Müge Anlı üvey baba olayı kızını ve arkadaşını ararken yıllarca taciz ettiği ortaya çıktı. Müge Anlı canlı yayın çıkan üvey baba kızları 14 yaşından beri istismar ettiği ortaya çıkınca Müge Anlı çıldırdı. "Çok öfkeliyim" diyen araştırmacı gazeteci Müge Anlı açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Müge Anlı üvey baba olayı detaylar..

MÜGE ANLI ÜVEY BABA OLAYI

Müge Anlı İle Tatlı Sert programına başvuran Selahattin Yalnız üvey kızı ve arkadaşının kaydolduğunu söyledi. 15 gün sonra Müge Anlı canlı yayın çıkan kızlar, üvey babalarının kendilerine yıllardır istismarda bulunduğunu ve şiddet uyguladığını söyledi. Görüntüleri izleyen Müge Anlı, "Çok öfkeliyim. Sen utanmadan benim stüdyoma nasıl geldin ahlaksız. Görüntülerin elimde. Terbiyesiz adam. Senin bu kızlara neler yaptığının videoları elimde, ahlaksız! Sen bundan sonra bana değil savcı ve hakime söyleyeceksin. Sen bu kızları istismar edip nasıl gelip bir de ararsın? Ben gözüme mi inanacağım sana mı?" deyip veryansın etti.

MÜGE ANLI SELAHATTİN YALNIZ FLAŞ GELİŞME

Müge Anlı İle Tatlı Sert üvey baba Selahattin Yalnız kızları taciz ettiğini yalanladı. Üvey baba, "Ben böyle bir şey yapmadım. O videolar bize de geldi. Biz konuştuk anlaşmaya çalışıyoruz. Ne anlatayım beni uyutup yaptıklarını mı?" dedi. Müge Anlı ise, "Hadi oradan. Ben 34 yıllık televizyoncuyum, sen televizyonun düğmesini açamazken ben program yapıyordum. Ben neyin montaj neyin kurgu olduğunu anlayabilirim. Sen bu görüntüler çekilirken uyumuyordun" dedi. Müge Anlı üvey baba gözaltına alındı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber