MÜGE ANLI YENİ SEZON BAŞLAMA TARİHİ: ATV Müge Anlı Ne Zaman Başlıyor 2024? Müge Anlı İle Tatlı Sert Yeni Bölüm Ne Zaman?

ATV ekranının sevilen yapımlarından Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni sezon için nefesler tutuldu. Dobra karakteriyle nam salan araştırmacı gazeteci Müge Anlı ekranlara ne zaman dönecek belli oldu. Peki, Müge Anlı ne zaman başlıyor 2024? İşte yanıtı..

Müge Anlı ne zaman başlıyor 2024 merak eden izleyicilerin beklediği an geldi. Hafta içi her gün saatler 10.00 olduğunda yayına giren Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni sezon için geri sayıma geçildi. 28 Haziran Cuma günü sezon finali yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon başlama tarihi açıklandı. Faili meçhul sayısız cinayetleri aydınlatan, kayıpları bulan araştırmacı gazeteci Müge Anlı ekrana o gün dönüyor. Peki, Müge Anlı ne zaman başlıyor 2024? İşte Müge Anlı başlama tarihi..

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLIYOR 2024?

ATV ekranının ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon başlama tarihi 2 Eylül Pazartesi olarak açıklandı. Kısa bir yaz tatili molasının ardından bomba bir dönüş yapmaya hazırlanan Müge Anlı sevenleri bekleyişe geçti. İzleyicilerin merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 10.00'da ATV ekranında yer alacak. Kayıpları bulan, cinayet dosyalarını çözüme kavuşturan araştırmacı gazeteci Müge Anlı yeni sezon kaçırmayın..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber