Murat Boz yeni sevgilisi kim?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz, uzun süredir kameralardan uzak kaldığı özel hayatında yeni bir aşka yelken açtı. Gülper Özdemir ile başlayan bu ilişki, hayranlarını sevindirdi. İşte, Murat Boz'un romantik serüvenine dair detaylar:

Türkiye'nin sevilen şarkıcısı Murat Boz, bir süredir adından pek söz ettirmiyordu. Ancak son zamanlarda dolaşan dedikodular, yakışıklı şarkıcının kalbini oyuncu Gülper Özdemir ile paylaştığını gösteriyor. Bir dönemler genç kızların hayallerini süsleyen Boz, O Ses Türkiye dönemindeki flörtöz tavırları ve şarkılarıyla hafızalarda yer etmişti.

Sosyal medya hesabında 11,4 milyon takipçisi bulunan Murat Boz, yıllardır müzik kariyeriyle olduğu kadar oyunculuğuyla da gündemde. Aşkın Darağacı şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıkan Boz, on yıl önce haklarını aldığını belirttiği bu şarkı için duygusal bir yorum yaparak beğeni topladı. Aynı zamanda oyunculuğa da adım atan Boz, Netflix üzerinde yayınlanan Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonunu heyecanla bekliyor.

Özel hayatıyla ilgili genellikle sessiz kalan Murat Boz'un, Gülper Özdemir ile yaşadığı yeni aşk, sürpriz bir şekilde ortaya çıktı. İkilinin sık sık buluştuğu Kuruçeşme'deki mekan ise aşklarını kamufle etmeye yetmiş gibi görünüyor.

Gazetemagazin'in hesabından alınan bilgilere göre, Murat Boz ve Gülper Özdemir, birbirlerine Kuruçeşme'deki bu mekanda sık sık eşlik ediyorlar. Kameralardan uzak ve gizli bir şekilde devam eden bu ilişki, Murat Boz'un uzun süren yalnız günlerine nokta koydu. İkilinin birlikte geçirdikleri anlar, hayranları tarafından büyük bir merakla takip ediliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber