MURAT KURUM MAL VARLIĞI TAM LİSTE: İBB Adayı Murat Kurum Mal Beyanı

Yerel seçimlere sayılı gün kala Murat Kurum mal varlığı açıklaması geldi. Hem kendisinin hem de ailesinin sahip olduğu mal varlığı belli oldu. İşte AK Parti ve MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un sahip oldukları..

Murat Kurum mal varlığı listesi yayınlandı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi hareketlilik başladı. Tüm Türkiye'nin dört gözle beklediği yerel seçimlere sayılı gün kala adayların mal varlığı açıklamaları peş peşe geldi. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Erdal Beşikçioğlu, Turgut Altınok gibi isimlerin ardından Murat Kurum mal varlığı listesi geldi. İşte Murat Kurum mal varlığı listesi..

MURAT KURUM MAL VARLIĞI

Yerel seçimlerde İBB adayı olan Murat Kurum mal beyanında 1 araç, 3 konut, 4 mücevher, 3 silah yer alırken 14 milyon lira da borcu olduğu açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un hesabındaki para tutarı ise 200 bin TL, 55 bin dolar ve 40 bin avro olduğu söylendi. Murat Kurum ile ailesinin sahip olduğu mücevherlerin toplam değeri yaklaşık 3 milyon 300 bin TL. Mal beyanında yer alan Ankara'nın Çankaya ilçesindeki konut Murat Kurum'un adına kayıtlı, Altındağ'daki ve Kağıthane'deki konutlar ise eşi Şengül Kurum'un adına kayıtlı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber