Musk Empire Günün Bilmecesi 19 Eylül Perşembe: Musk X Empire Rebus Of The Day 19 September

Musk Empire günün bilmecesi 19 Eylül Perşembe günü açıklandı. Elon Musk'tan ilham alan Musk X Empire oyununda bugün geçerli olan günün bilmecesi belli oldu. Oyun dünyasında yerini alan oyun severler günün puanlarını toplamaya başladı. İşte 19 Eylül Musk X Empire günün bilmecesi ve cevabı..

Elon Musk Empire oyununda günün bilmecesini bilene altın yağmuru başladı. Kendi imparatorluğunu kurmayı arzu eden oyun tutkunlarının merak ettiği Musk Empire günün bilmecesi açıklandı. Telegram'da X Empire botunu aktifleştiren oyuncular borsa bölümünde en iyi getiriyi sağlayacağına inandığı hisse senetlerini seçerek işleme başladı. 19 Eylül Perşembe günü Musk X Empire oyununda arkadaşlarınızı davet edebilir ya da becerilerinizi geliştirebilirsiniz. İşte Musk X Empire günün bilmecesi 19 Eylül 2024..

MUSK EMPİRE GÜNÜN BİLMECESİ 19 EYLÜL 2024

Günlük Metin Bilmece Cevabı: Contract

Günlük Görsel Bilmece Cevabı: Segmentation

MUSK X EMPİRE NASIL OYNANIR?

Musk X Empire airdrop ve token listeleri Eylül sonu ile Ekim başı arasında gerçekleşmesi bekleniyor. Musk X Empire rebus of the day 19 September oyunun içindeki "Yatırımlar" bölümüne tıklayın. Menkul Kıymetler Borsası'na gidip kartları seçin. Gün için belirtilen kartları veya yatırımları sisteme giriş yapın. Her gün güncellenen bilmecelerde çözüme kavuştuğunuzda oyun içi görevler tamamlanmış olacak ve ödülünüz hesabınıza aktarılacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber