NEFESLER TUTULDU İNCİ TANELERİ SEZON FİNALİ GELDİ! İnci Taneleri Sezon Finali Ne Zaman? Yılmaz Erdoğan Dizi İnci Taneleri 17. Bölüm

Yılmaz Erdoğan dizi İnci Taneleri sezon finali araştırmaları başladı. 30 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek 17. bölüm öncesi İnci Taneleri sezon finali sorgulaması yapıldı. Azem sonunda kızı Nehir'in karşısına çıktı. Peki, İnci Taneleri sezon finali ne zaman? İşte yanıtı..

Kanal D perşembe dizileri arasında yer alan İnci Taneleri fragman 17 bölüm fragmanı yayınlandı. Kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Sera Kutlubey, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı İnci Taneleri dizisi son bölüm beklenmeye başladı. Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve Azem Yücedağ rolüyle başrolünü oynadığı İnci Taneleri dizisi ne zaman final yapacak belli oldu. Peki, İnci Taneleri sezon finali ne zaman? İşte Yılmaz Erdoğan dizi İnci Taneleri sezon finali bölümü..

İNCİ TANELERİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

İnci Taneleri dizisi 30 Mayıs Perşembe günü ekrana gelen 17. bölümle sezon finali yapacak. Her hafta perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinde Azem sonunda kızı Nehir'e kavuştu. Piraye ile aile olma yolunda ilerlerken her şeyi açığa çıkaran Azem bir kez daha suçlu olmanın yükünü taşıdı. Dilber kocası Zahir'i öldürmek için Zerre'yle anlaştı. Yılmaz Erdoğan'ın Azem Yücedağ rolüne büründüğü İnci Taneleri dizisi 17. bölümüyle sezonu kapatacak.

YILMAZ ERDOĞAN DİZİ İNCİ TANELERİ 17. BÖLÜM

Yılmaz Erdoğan dizi İnci Taneleri 17. bölüm Piraye sonunda Azem’in gerçek kimliğini öğrendi. Beyninden vurulmuşa dönen Piraye büyük hayal kırıklığı yaşamaya başladı. Daha fazla dayanamayan Dilber eline silahı alıp Zahir'in karşısına geçti. Zerre, Dilber’i Zahir’den kurtarmak için kendini feda etti. İnci Taneleri 17. bölüm Cihan ile Rezzan Aleyna ile Necmi'yi öldürmek için anlaştı. Düğününe sayılı gün kalan Nehir annesinin doğumgünü için gittiği mezarı başında babası Azem'le karşılaştı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber