Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural Askerlik Bombası Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı! Hakan Ural Askerlik Yaptı Mı? Hakan Ural Askerliğini Nerede Yaptı?

Kanal D Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural araştırmaları hızlandı. Son günlerde yaptığı İran İsrail savaşı yorumlarıyla odak noktası olan Hakan Ural askerlik yaptı mı sorgulandı. Peki, Hakan Ural ne dedi? Hakan Ural askerliğini nerede yaptı? İşte yanıtı..

Tüm dünyanın gözü İran ve İsrail savaş hattına çevrildi. Şam'daki konsolosluk saldırısına misilleme yapan İsrail'i İHA ile vuran İran'ın Gerçek Vaat isimli operasyonu dünya basınında konuşuldu. Milyonlarca vatandaşın en önemli gündemine Hakan Ural'dan flaş yorumlar geldi. Kanal D ekranında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural canlı yayında İran ile İsrail savaşını yorumlayınca olanlar oldu. Çok sayıda vatandaş Hakan Ural askerlik araştırması yaptı. Peki, Hakan Ural askerlik yaptı mı? Hakan Ural askerliğini nerede yaptı? İşte merak edilenler..

HAKAN URAL NE DEDİ?

Magazin yorumlarıyla son günlerin en çok konuşulan ismi Hakan Ural bu kez İran İsrail savaşını yorumlayınca sosyal medya ayağa kalktı. Gece saatlerinde acil koduyla duyurulan İran İsrail gelişmesi ardından katıldığı canlı yayında yorum yapan Hakan Ural, "Bir akıl var, var ama. Kurguluyor oynuyor, kurguluyor oynuyor" dedi. Sosyal medyayı yorum yağmuruna tutan Hakan Ural yorumları ardından askerlik bilgisi incelendi.

HAKAN URAL ASKERLİK YAPTI MI? NEREDE YAPTI?

2 Ocak 1968 İstanbul doğumlu olan Hakan Ural annesi Ceyhan Cem, babası şarkıcı Selçuk Ural'dır. 16 yaşına kadar babası tarafından kabul edilmeyen Hakan Ural 17 yaşında babasının velayetine geçti. O zamanlar mankenlik yapmaya başlayan Hakan Ural Yeşilçam’dan üst üste teklifler aldı. 19 yaşında Sibel Can ile evlenen ünlü ismin iki çocuğu oldu. Banu Alkan'la Mavi Yolculuk filminde oynayan Hakan Ural 1999 yılında sahte çürük raporu aldığı gerekçesiyle 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. 3713 sayılı Şartlı Tahliye Yasası'ndan yararlanarak cezasının 5'te 2'sini yattıktan sonra tahliye edilen Hakan Ural askere alındı. Acemi eğitimini Hatay'da alan Hakan Ural kalan aylarını Van'da geçirdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber