Neslihan Doğrusöz kimdir, kaç yaşında, nereli? Neslihan Doğrusöz'ün son hali

Moda yarışması İşte Benim Stilim'in 7. sezonunda dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri olan Neslihan Doğrusöz'ün hayatına dair merak edilen bilgiler şöyle:

Neslihan Doğrusöz, 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Moda dünyasına İşte Benim Stilim yarışma programının 7. sezonunda katılarak adını duyurdu. Yarışma süresince ilginç tarzı, dövmeleri ve iddialı açıklamalarıyla dikkat çekti. Moda sektöründe deneyim kazanan Neslihan Doğrusöz, prestijli dergilerden olan Marie Claire, Elle ve Vogue gibi yayın organlarında yer aldı.

Günümüzde reklam çekimlerinde styling danışmanlığı yaparak moda dünyasındaki kariyerine devam eden Neslihan Doğrusöz, özellikle sosyal medya ve magazin gündemine yaptığı paylaşımlarla sıkça gündeme gelmektedir. Neslihan Doğrusöz'ün boyu 1.70 cm'dir.

İşte Benim Stilim yarışmasında öne çıkan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirdikten sonra hayatına Doruk Doğrusöz adıyla devam etti. Bir dönem Sevda Demirel ile aşk yaşayan Doğrusöz son halini paylaşınca hayranlarından beğeni topladı.

Neslihan Doğrusöz'ün yaşamı ve kariyeri, moda ve medya dünyasındaki etkileyici varlığıyla merak konusu olmaya devam ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber