NETFLIX FİLMLERİ: Romantik Hırsız İzle Full Tek Parça! Netflix Romantik Hırsız Full İzle Tek Parça! Romantik Hırsız İzle Full HD Tek Parça

Başrollerinde Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in olduğu Romantik Hırsız filmi yayına girdi. Netflix Romantik Hırsız araması yapan izleyicilerin beklediği an geldi. 14 Mart Perşembe günü yayına giren Romantik Hırsız konusu merak konusu oldu. İşte Netflix Romantik Hırsız filmi full tek parça izle ekranı..

Netflix filmleri arasına dahil olan Romantik Hırsız yayına girdi. 14 Mart Perşembe günü itibariyle izlenmeye başlayan Romantik Hırsız filmi yönetmenliğini Recai Karagöz üstlendi. Merakla beklenen filmi Pelin Karamehmetoğlu kaleme aldı. Milyonlarca izleyicinin dört gözle beklediği Romantik Hırsız konusu Interpol’ün Sanat Suçları Birimi’nde çalışan Alin ile eski aşkı Güney Arat karşılaşması üzerine kuruldu. Güney, girilmesi imkansız bir müzeden tabloları çalınca Alin hırsızın peşine düştü. Romantik Hırsız izle full HD tek parça haberimizde. İşte Netflix Romantik Hırsız full izle tek parça ekranı..

ROMANTİK HIRSIZ KONUSU

Netflix Romantik Hırsız konusu şöyle; Alin, Interpol'ün Sanat Suçları Birimi’nde çalışan başarılı bir polis memuru olarak çalışıyor. Bir süredir dünyanın yüksek güvenliğe sahip müzelerinden değerli tabloları çalan bir hırsızın izini sürüyor. Alin, yoğun bir takip sonunda bu romantik hırsızın bir sonraki hedefini çözüyor. Onu yakalamak için harekete geçtiğinde ise hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalıyor. Sanat düşkünü bu hırsız, Alin'in bir zamanlar aşık olduğu ve evlenmek üzereyken aniden ortadan kaybolan, milyoner iş adamı Güney olduğu ortaya çıkınca olanlar oluyor. Alin'in artık tek çaresi var. Güney'le yeniden yüzleşmek ve onu suçüstü yakalamak.

ROMANTİK HIRSIZ FİLMİ OYUNCULARI

Birkan Sokullu

Esra Bilgiç

Fırat Tanış

Ushan Çakır

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber