NOW TV CANLI Yabani 23. Bölüm Full İzle Linki: Yabani 23 Bölüm Full İzle Tek Parça! Yabani Dizisi Son Bölüm Full İzle Youtube Tek Parça

Salı akşamları yayınlanan Yabani 23. bölüm başladı. 20 Şubat Salı akşamı izleyicilerin karşısına çıkan Yabani yeni bölümde Neslihan’ın sınavı daha yeni başladı. Babası Güven'in bir oğlu daha olduğunu öğrenen Yaman bir yandan Deniz belasını başından savmaya çalışırken bir yandan da Eşref'ten kalan mirası ne yapacağını düşündü. İşte Now TV Yabani 23 bölüm izleme linki..

Now TV salı dizileri arasında ilk sıraya adını yazdıran Yabani dizisi yeni bölüm iple çekildi. Yabani son bölüm ardından gözler yeni bölüme çevrildi. 20 Şubat Salı akşamı yayınlanan Yabani 23. bölüm izle Soysalanlar hanesinde miras fırtınaları kopmaya başladı. Yabani dizisi son bölüm full izle youtube tek parça Alaz sadece Asi’yi delirtmek uğruna mekanda tanıştığı kızı eve götürdü. Asi için önemli olan Alaz’ın ona gerçekten ihanet edip etmediğini öğrenmek oldu. Yabani 23 bölüm Alaz’ın canını yakmasına müsaade etmeyen Asi yeni hamlesi beklenmeye başladı. Yabani yeni bölümde Deniz’in kendisine yardım etmeye çalıştığını zanneden Rüya tongaya düştü. İşte Yabani 23 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

YABANİ 23 BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YABANİ 21 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

20 Şubat Salı akşamı izleyicilerin karşısına çıkan Yabani 23. bölüm Yaman'a dedesinden yüklü miktarda miras kaldı. Güven’in bir oğlu daha olduğunu öğrenen Yaman Ali, yurtdışından yeni gelen Deniz ile kötü bir başlangıca imzasını attı. Üst üste yaptığı hatalar Yaman’ın huzuru yeniden sokaklarda aramasına sebep oldu. Yaman'a dedesi Eşref Ali Soysalan’dan kalan miras her şeyi değiştirdi. Yabani yeni bölüm intikam ateşiyle yanan Serhan pençelerini çıkardı. Çocuklarını kendi tarafına çekmek için türlü oyunlara girişen Serhan Neslihan’ı köşeye sıkıştırdı. Eğer boşanmak istiyorsa Serhan’la uzlaşmanın bir yolunu bulması şart olan Neslihan gemileri yaktı. Yabani 23 bölüm izle Eşref’in vasiyeti Özge ve Güven’in evliliğini etkiledi. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam 8'de Yabani 23. bölümde..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber