NOW TV CANLI YABANİ 26. BÖLÜM İZLE: Yabani 26 Bölüm İzle Full Tek Parça! Yabani Son Bölüm Full İzle Tek Parça Youtube! Yabani Son Bölüm 26 Bölüm Full İzle

Yabani 26. bölüm full izle araştıran izleyicilerin beklediği bölüm geldi. 12 Mart Salı akşamı ekrana gelen Yabani yeni bölüm Neslihan Yaman ve Alaz’ın gizli saklı işler çevirdiğini fark edince annelik içgüdüleri devreye girdi. Neslihan o belanın kendisine yaklaştığını bilmeden yaşadı. İşte Now TV canlı Yabani 26 bölüm full izle ekranı..

Now TV salı dizileri arasında yer alan Yabani son bölüm full izle tek parça Yaman ile Zafer'in savaşı başladı. 12 Mart Salı akşamı yayınlanan Yabani 26 bölüm full izle Neslihan, Yaman ve Alaz’ın gizli saklı işler çevirdiğini fark etti. Oğullarının nasıl bir belaya doğru ilerlediğinden endişe etmeye başladı. O bela da Neslihan'a doğru geldi. Yabani 26. bölüm izle Asi ve Cesur, Zafer'le karşılaştıktan sonra unutmaya çalıştıkları geçmişleriyle yeniden yüz yüze geldi. Yabani son bölüm 26 bölüm full izle Cesur için yaşananlar altından kalkması daha güç bir travmaya dönüştü. Alaz Asi’ye sahip çıktı. Yaman, Rüya’yı kendinden uzak tutarak korumaya çalıştı. Yaman ve Alaz ilk kez kardeş olarak omuz omuza geldi. İşte Now TV canlı Yabani yeni bölüm izle ekranı..

NOW TV CANLI YABANİ 26 BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YABANİ 26. BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA

12 Mart Salı akşamı yayınlanan Yabani 26 bölüm full izle artık Yaman’ın tek bir amacı var o da Zafer ile yüzleşip intikam almak. Her ne pahasına olursa olsun hedefine yaklaşırken karşısına en beklemediği kişi çıktı. Bu yolun göründüğünden çetrefilli olacağını Yaman’a gösterecek biri ortaya çıktı. Yabani 26. bölüm Zafer’in kirli suç ağına Soysalan Hastanesi’ni alet etme planı devreye girdi. Tamamen Serhan’ın tutumuna bağlı olan durumlar gelişti. Serhan direnmeye kalkarsa ailesinin ve Neslihan’ın tehlikeyle burun buruna geleceğini gördü. Yabani canlı izle Şebnem’in onun bebeğine hamile olduğunun ortaya çıkmaması her şeyden önemli oldu. Karnındaki bebek sayesinde Rüya’yla ilişkileri yumuşayan Şebnem, Serhan’ın dayatmalarına teslim olmamaya karar verdi. Özge başhekimliğini Neslihan ve Güven’i birbirinden uzak tutmak için kullanmaya başladı. Yabani 26. bölüm 12 Mart Salı akşamı saat 20.00'da Now TV'de..

İŞTE YABANİ 26. BÖLÜM FRAGMANI

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber