NUR TUĞBA NAMLI NEDEN YOK? Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı Neden Ayrıldı?

Kanal D ekranında yeni sezona başlayan Neler Oluyor Hayatta programında sunucu değişimi yaşandı. Hakan Ural ile sunucu koltuğunu paylaşan Nur Tuğba Namlı yapımdan ayrıldı. 26 Ağustos Pazartesi günü ekrana gelen yeni sezonun ilk günü Nur Tuğba Namlı neden yok merak edildi. Peki, Nur Tuğba Namlı neden ayrıldı? İşte yanıtı..

Ufak bir molanın ardından sezonu bir kez daha açan Neler Oluyor Hayatta programında yeni bölüm zamanı geldi. 26 Ağustos Pazartesi günü saat 09.00 olduğunda yeni sezona adım atan Neler Oluyor Hayatta yapımında yeni bölüm başladı. Hakan Ural ile birlikte sunan Nur Tuğba Namlı yeni sezon başlamadan ayrılık kararı aldı. Sevenlerine veda eden Nur Tuğba Namlı neden yok belli oldu. Peki, Nur Tuğba Namlı neden ayrıldı? İşte merak edilenler..

NUR TUĞBA NAMLI NEDEN YOK? NEDEN AYRILDI?

Kanal D ekranında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programından Nur Tuğba Namlı ayrıldı. Sezon finali ardından Instagram hesabından, "Ve artık benim için paylaşmanın ve duygularımı ifade etmenin hele de yazarak çok kolay olmadığı paylaşıma geldi sıra…Dile kolay 4,5 senedir @kanald ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm @hakanuralofficial ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene o yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor" notunu paylaşan Nur Tuğba Namlı bir süre dinlendikten sonra yeni yapımına odaklanacak.

NUR TUĞBA NAMLI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Neler Oluyor Hayatta programında sunuculuk yapan Nur Tuğba Namlı yapımdan ayırldı. 15 Haziran 1983 tarihinde Mersin'de doğan Nur Tuğba Namlı iş insanı Mustafa Namlı ile dünya evine girdi. 3 çocuk annesi olan Nur Tuğba Namlı asıl ününe Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla kavuştu. SKY Türk kanalında gece haber bülteni sunan Nur Tuğba Namlı NTV, TV8 gibi kanallarda çalıştı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber