Oba Makarna Halka Arz SONUÇLARI GELDİ: Oba Makarna Kaç Lot Verdi Kişi Başı? Oba Makarna Ne Zaman İşlem Görecek? OBAMS Hisse Yorum

Oba Makarna halka arz sonuçları geldi. 22-23 Şubat tarihlerinde talep toplayan Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka arz sonuçları açıklandı. OBAMS hisse fiyatı 16,20 TL'den dağıtıldı. Peki, Oba Makarna kaç lot verdi kişi başı? Oba Makarna ne zaman işlem görecek? İşte yanıtı..

Halka arz alım satım yapan vatandaşların gündeminde yer alan Oba Makarna halka arz sonuçları açıklandı. Son dönemin en popüler işlemlerinden olan Oba Makarna halka arz yorum araştırmaları hızlandı. Kullandıkları banka uygulamaları aracılığıyla hisse alış satış yapan vatandaşlar Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. işlemi yaptı. 22-23 Şubat 2024 tarihlerinde tamamlayan Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka arz sonuçları geldi. Peki, Oba Makarna kaç lot verdi? Oba Makarna ne zaman işlem görecek? İşte merak edilenler..

OBA MAKARNA HALKA ARZ SONUÇLARI

Oba Makarna halka arz sonuç ekranı kullanıcıların gündeminde ilk sıraya yerleşti. 22-23 Şubat 2024 tarihlerinde talep toplama işlemi başarılı bir şekilde tamamlanan Oba Makarna halka arz sonuçları incelendi. 3.78 Milyar TL halka arz büyüklüğüne sahip olan Oba Makarna halka arz sonuçları 3 milyon 388 bin 122 yurtiçi bireysel yatırımcı başına yaklaşık 14 lot dağıtıldı. Bireysele eşit dağıtım yapan Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. toplamda 96 milyon 336 bin 345 lot dağıttı.

OBA MAKARNA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Oba Makarna ne zaman işlem görecek hemen söyleyelim ki Oba Makarna borsa işlem tarihi henüz belli olmadı. Oba Makarnacılık halka arz büyüklüğü 3.78 milyar TL olarak açıklandı. Firmanın halka açıklık oranı yüzde 20 olarak kayıtlara geçti. OBAMS hisse kodlu Oba Makarna halka arz hisse fiyatı 39,24 TL'den satışa sunuldu. OBAMS hisse kodlu Oba Makarna halka arz borsada işlem tarihi açıklandığında haberimizde yer vereceğiz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber