ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: Özel Güvenlik Sınav Sonuçları Nereden Bakılır? EGM 108. Dönem Özel Güvenlik Sınav Sonuçları Öğrenme

ÖGG sınav sonuçları sorgulama araştırmaları hızlandı. EGM tarafından yapılan Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı ardından gözler sonuç ekranına çevrildi. Peki, 108. Dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? İşte özel güvenlik yenileme sınav sonuçları ekranı..

Binlerce adayın gündeminde ilk sırada yer alan özel güvenlik yenileme sınav sonuçları araştırılmaya başladı. 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleşen Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı ardından sonuçlar için heyecanlı bekleyiş başladı. 17 Mayıs Cuma gününün gelişiyle ÖGG sınav sonuçları beklenmeye başladı. Peki, özel güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Özel güvenlik sınav sonuçları nereden bakılır? İşte EGM 108. dönem özel güvenlik sınav sonuçları..

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI NEREDEN BAKILIR?

ÖGG sınav sonuçları sorgulama ekranı açıldı. Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı sınav sonuçları www.egm.gov.tr/ozelguvenlik web sitesinde ilan edildi. Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınav takvimine göre ÖGG sınav sonuçları erişime açıldı. Sınava giren adaylar T.C. kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik kodu bölümlerini doldurarak katıldıkları sınavın sonuçlarını öğrenebilir. 108. Dönem ÖGG sınav sonuçları sorgulama için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

EGM ÖGG BAŞARI PUANI KAÇ?

Silah farkı sınavına katılan adayların sınavdan başarılı olması için yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50 olması gerekiyor. Bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekiyor. Silahsız özel güvenlik temel eğitim sertifikası bulunan kişilerin silahsız yenileme eğitimiyle birlikte silah farkı eğitimi alarak özel güvenlik yenileme sınavına katılması gerekiyor. Silahlı sınav türünden katılacak adayların başarılı sayılabilmeleri için yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50 alınması gerek. Bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekiyor. Başarılı olamayan adayın sınavı silahsız olarak değerlendirilir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber