OĞLAK DOLUNAYI BURÇLARA ETKİLERİ FELAKETİ YAŞATACAK! O Güne Kadar Yakanızı Bırakmayacak! Oğlak Dolunayı Burçları Nasıl Etkileyecek?

18 Temmuz’da başlayıp 24 Temmuz’a kadar etkileri hissedilecek olan Oğlak Dolunayı gündeme geldi. Ay döngüsündeki en yoğun dönemlerden olan Oğlak Dolunayı yaşantınızı hızlandırmaya başladı. Tutku ve cesaretin en yoğun olduğu bugünlerden burçlar nasıl etkilenecek merak edildi. İşte oğlak dolunayı burçlara etkileri..

Milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan Oğlak Dolunayı 18 Temmuz’da başlayıp 24 Temmuz’a kadar etkilerini sürdürecek. Astrologlara göre ay döngüsündeki en yoğun dönemler olarak bilinen dolunay enerjisi daha güçlü çekim gücüyle geldi. Yaşantımızı hızlandırma etkisiyle doludizgin günleri başlatan Oğlak Dolunayı tutku, cesaret ve harekete geçme arzusu iliklerinize işleyecek. Peki, Oğlak Dolunayı burçları nasıl etkileyecek? İşte oğlak dolunayı burçlara etkileri..

OĞLAK DOLUNAYI BURÇLARA ETKİLERİ

KOÇ: Hırslı doğanızı harekete geçirme zamanı geldi. Sıkı çalışmalarınız sonunda başarı kaçınılmaz olacak.

BOĞA: Dünyaya bakış açınızı değiştiren yeni deneyimler ortaya çıkaracağınız gün geldi. Geleneklerinizi bir kenara bırakıp deneyimlerinizi göz önünde bulundurun.

İKİZLER: İlişkinizde daha özel bir dönemdesiniz. Finansal konularda kredi ya da borçlanma gibi gelişmeler meydana gelebilir.

YENGEÇ: İlişkinizdeki sorunlar birikerek bu dönemde gündeminiz olacak. Siz ya da partneriniz yüksek beklentilere sahip olabilirsiniz.

ASLAN: Üretken olduğunuz bir dönemdesiniz. Sorumluluk, plan, rutin ve proje bu dolunayda gündeminize girecek.

BAŞAK: Dolunay yükselirken kalbinizin enerji ve romantizmle dolduğunu hissedeceksiniz. Anın tadını çıkarıp sizi mutlu eden şeylere odaklanın.

TERAZİ: Aileniz ve evinizle ilgili konular bugünlerde ana gündeminiz olacak. Tadilat ya da taşınma gibi konular gündeme gelebilir.

AKREP: Dış dünyaya duvarlar ördüğünüz bir dönemdesiniz. Oğlak Dolunayı sizler için bu döngüyü kırmak için devreye girdi.

YAY: Dolunay size kim olduğunuzu ve öz saygınızı yeniden canlandırmanız gerektiğini hatırlatıyor. Gizli kalmış olaylar ortaya çıkacak.

OĞLAK: Oğlak Dolunayı döneminde duygularını bastırmak yerine onları özgürce ifade etmenin tam zamanı.

KOVA: Dolunay öncesi ve dolunay günü bazı çılgın rüyalar görürseniz sakın şaşırmayın. Evren yeniden şarj olmanız için size alan tanıyor.

BALIK: Kendiniz için ortaya koyduğunuz planın gerisinde kaldığınızdan endişe edebilirsiniz ancak planın hangi yöne gittiğini ve bunun için nasıl bir strateji geliştirdiğinizi yeniden değerlendirmeniz gerek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber