Öğretmen Karne Görüşleri 1. Dönem TÜM KADEMELER: Motive Edici Karne Görüşleri! İlkokul, Ortaokul, Lise Karne Görüşleri 2024

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönem karnesini alacak olan öğrenciler sömestr tatili için geri sayıma geçti. Öğrencilerinin karnelerine yazacakları duygu ve düşünce dolu görüşleri araştıran milyonlarca öğretmen sorgulama yaptı. Okul öncesinden liseye kadar öğrenci karnelerine yazılabilecek temenni listesi geldi. İşte öğretmen karne görüşü örnekleri..

Karne için öğretmen görüşleri araştırmaları hızlandı. Sömestr tatilini iple çeken öğrencilerin ilk dönem karne hazırlıkları başladı. 20 milyondan fazla öğrenci ve öğretmenin yer aldığı Türk eğitim sisteminde motive edici karne görüşleri araştırıldı. 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönem notlarının yer alacağı belgelere öğretmen karne görüşleri eklenmeye başladı. 8. sınıf karne görüşü örnekleri hazırlandı. Ortaokul, okul öncesi karne dilek ve temenniler sıralandı. 1. dönem, ilkokul karne görüşleri geldi. Birbirinden farklı kademeler için karne görüşü örnekleri haberimizde. İşte okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise, karne öğretmen görüşü 6. sınıf..

KARNE ÖĞRETMEN GÖRÜŞÜ 6. SINIF

Derslere katılımı ve ödevlerini zamanında yapma konusunda daha dikkatli olması gerekir. Bu konuda daha fazla gayret göstermesi halinde başarılı olabileceğine inanıyorum.”

Derslere ilgisini ve isteğini artırması gerekir. Bu şekilde çalışmayı alışkanlık haline getirebilirse başarılı olabileceğine inanıyorum.”

Gösterdiğin gayret ve performans gerçekten takdire şayan. Tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim.”

Derslerde başarılı olabilmesi için daha fazla çaba göstermesi gerekir. Bu çabayı gösterirse başarılı olabileceğine inanıyorum.”

Derslerde başarılı olabilmesi için öncelikle derslere katılımını artırması gerekir. Bu şekilde dersleri daha iyi anlayabilir ve başarılı olabilir.”

Derslerdeki üstün performansın beni mutlu etti. Başarılarının artarak devam etmesini dilerim.”

8. SINIF KARNE GÖRÜŞÜ

Başarılı çalışmalarının devamını dileyerek seni tebrik ediyorum. Böyle çalışmaya devam edersen hedeflerine ulaşacağına eminim.”

Seni tebrik ederim. Zeki, çalışkan ve arkadaşlarına iyi örnek oluyorsun. Başarılarının artarak devam etmesini dilerim.”

Başarılı bir dönem geçirdin. Umarım ikinci dönemde de aynı başarıyı sürdürürsün. Tebrik ederim, yolun açık olsun!”

Karnendeki başarıların beni gerçekten mutlu etti. Bu başarıları sürdürmen için sana her zaman destek olacağım. Tebrik ederim!”

Derslerine ilgisi ve katılımı yüksek. Dersleri anlamaya çalışıyor. Ancak, zaman yönetimi konusunda biraz daha çalışması gerekiyor.

Derslerine ilgisi ve katılımı düşük. Dersleri anlamaya çalışıyor. Ancak, daha fazla çalışması gerekiyor.

Derslerine ilgisi ve katılımı yüksek. Dersleri anlamaya çalışıyor. Ancak, bazı derslerde daha fazla çalışması gerekiyor.

Derslerine ilgisi ve katılımı düşük. Dersleri anlamaya çalışıyor. Ancak bazı derslerde daha fazla çalışması ve zaman yönetimi konusunda çalışması gerekiyor.

Derslere ilgisi ve katılımı düşük. Dersleri anlamaya çalışıyor. Ancak derslerdeki başarısını artırmak için daha fazla çalışması, motivasyonunu artırması ve aile desteği alması gerekiyor. Başarılarının devamını dilerim.

KARNE İÇİN ÖĞRETMEN GÖRÜŞLERİ

Güler yüzlü, yardımsever ve çalışkan bir öğrenci. Derslerine ilgisi ve katılımı yüksek.

Öğrenmeye istekli ve meraklı bir öğrenci. Dersleri aktif olarak takip ediyor.

Derslerinde başarılı bir öğrenci. Ancak, dikkatini toplaması ve konsantre olması konusunda biraz daha çalışması gerekiyor.

Derslerine ilgisi ve katılımı düşük. Daha fazla çalışması gerekiyor.

Derslerine ilgisi ve katılımı yüksek. Derslerini anlamaya çalışıyor.

Derslerine ilgisi ve katılımı yüksek. Dersleri aktif olarak takip ediyor.

Derslerine ilgisi ve katılımı yüksek. Derslerdeki başarısını artırabilir.

Derslerine ilgisi ve katılımı yüksek. Dersleri anlamaya çalışıyor. Ancak, dikkatini toplaması ve konsantre olması konusunda biraz daha çalışması gerekiyor.

Derslerine ilgisi ve katılımı düşük. Dersleri anlamaya çalışıyor. Ancak, daha fazla çalışması gerekiyor.

Derslerine ilgisi ve katılımı yüksek. Dersleri anlamaya çalışıyor. Ancak, okuma ve yazma becerilerini geliştirmesi gerekiyor.

Derslerine ilgisi ve katılımı düşük. Dersleri anlamaya çalışıyor. Ancak, okuma ve yazma becerilerini geliştirmesi ve dikkatini toplama konusunda çalışması gerekiyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber