ÖĞRETMEN KIRTASİYE ÖDENEĞİ NE ZAMAN YATACAK? Öğretmen Kırtasiye Yardımı Ne Kadar?

Her sene başında öğretmenlerin hesaplarına yatırılan kırtasiye yardımı 2024 yılında ne kadar oldu merak edildi. 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi öğretmen ödeneği yatacağı tarih sorgulandı. Peki, kırtasiye yardımı öğretmen ne kadar? Öğretmen kırtasiye ödeneği ne zaman yatacak? İşte yanıtı..

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapan öğretmenlere yılbaşında verilen öğretmen kırtasiye ödeneği 2024 ödeme tarihi araştırıldı. 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi öğretmenlere verilecek eğitim yardımı tutarı merak edildi. Ödemelerin ne zaman yatacağını merak eden öğretmenlere MEB açıklaması geldi. Peki, kırtasiye yardımı öğretmen ne kadar? Öğretmen kırtasiye ödeneği ne zaman yatacak? İşte yanıtı..

ÖĞRETMEN KIRTASİYE ÖDENEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

2024 yılında 4085 TL olarak yatacak olan öğretmen eğitim ödeneği 2 Eylül tarihinden itibaren hesaplara geçecek. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl verilen öğretmen eğitim yardımı yeni eğitim dönemi için yatacak. Öğretmenlerin kırtasiye alışverişi için devreye giren eğitim ödeneği 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 32. maddesine göre veriliyor. Öğretmen kırtasiye yardımı 7 . Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde ek gösterge ve memur aylık kat sayısına göre belirleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber