Öğretmenlere Ara Tatilde Seminer Var Mı? 8-9 Nisan Öğretmenlere Ek Ders Yatar Mı? Bayram Tatilinde Ek Ders Var Mı?

9 günlük Ramazan Bayramı tatili başladı. 6-14 Nisan haftası hem ara tatil hem de Ramazan Bayramı tatili yapacak olan öğretmenlere seminer var mı merak edildi. Peki, öğretmenlere ara tatilde seminer var mı? Bayram tatilinde ek ders var mı? İşte yanıtı..

11 ayın sultanı Ramazan ayının bitimiyle Ramazan Bayramı günleri start alacak. Bu yıl 10-11-12 Nisan tarihlerine denk gelen Ramazan Bayramı nedeniyle 9 günlük tatil başladı. 5 Nisan Cuma günü son ders zilinin çalmasıyla tatile çıkan öğrenci ve öğretmenlerin okula geri dönüşü belirlendi. Hem Ramazan Bayramı hem de nisan ara tatiline çıkan milyonlarca öğrenci ve öğretmenin tatil dönüşü 15 Nisan Pazartesi olarak belirlendi. 9 günlük tatile çıkan öğretmenlere seminer var mı merak edildi. Peki, öğretmenlere ara tatilde seminer var mı? Bayram tatilinde ek ders var mı? İşte merak edilenler..

ÖĞRETMENLERE ARA TATİLDE SEMİNER VAR MI?

9 günlük tatile çıkan öğretmenlere ara tatilde seminer var mı merak edenler için hemen söyleyelim ki bu tatilde seminer izlenmeyecek. Bu yıl 10-11-12 Nisan tarihlerine denk gelen Ramazan Bayramı öğretmenlere ücret ödenmeyecek. Bu günler ders planında Ramazan Bayramı olarak belirtiliyor ve planlı bir şekilde ders işlenmediği için öğretmenlere ödeme yapılmıyor. 8 Nisan Pazartesi günü ile bayram arifesi olan 9 Nisan Salı günü öğretmenlere ödeme yapılacağı biliniyor.

BAYRAM TATİLİNDE EK DERS VAR MI?

Bu yıl nisan ara tatil ile Ramazan Bayramı tatili aynı haftaya denk getirildi. 2024 yılında 10-11-12 Nisan tarihlerine denk gelen Ramazan Bayramı tatili 9 gün olarak açıklandı. 5 Nisan Cuma günü okuldan çıkan öğrenci ve öğretmenler 15 Nisan Pazartesi günü okula geri dönecek. Öğretmenler seminer izlemediği için normalde 15 saat ek ders alırken bu hafta 6 saat ek ders yatacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber