Okan Buruk Nihan Akkuş Buruk BOŞANMA: Okan Buruk Eşinden Ayrıldı Mı? Okan Buruk Nihan Buruk Boşandı Mı? Okan Buruk Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk boşanma hadisesi patlak verdi. 17 yıllık evliliğini bitirdiği iddia edilen Okan Buruk ile Nihan Burak çiftinin ayrıldığı söylendi. Peki, Okan Buruk boşandı mı? Okan Buruk kimdir, kaç yaşında? İşte Okan Buruk Nihan Buruk son gelişme..

Okan Buruk Nihan Buruk son dakika bombası patladı. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş boşandı. Okan Buruk ve eşi Nihan Akkuş araştırmaları yapan vatandaşlar son duruma odaklandı. Peki, Okan Buruk eşinden ayrıldı mı? Okan Buruk boşandı mı? Okan Buruk kaç yaşında? İşte merak edilen Okan Buruk Nihan Akkuş Buruk hayatı..

OKAN BURUK NİHAN AKKUŞ BURUK BOŞANDI

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ile modacı eşi Nihan Buruk boşandı. Sessiz sedasız boşandığı iddia edilen ünlü çift için zaman zaman boşanma iddiaları gündeme geldi. Geçtiğimiz temmuz ayında evliliklerinin 17. yılını kutlayan Okan Buruk ve Nihan Buruk çiftinin Ali Yiğit adında bir oğlu var. 2007 yılından bu yana evli olan Okan Buruk ile Nihan Buruk çiftinin boşandığını söyleyen Sabah yazarı Bülent Cankurt, "Daha önce de, 'ayrıldılar', 'boşanacaklar', 'evlerini ayırdılar' gibi birçok dedikodu çıkmıştı ama hepsi de dedikodu olarak kalmıştı. Yine o dedikodulardan biri olduğunu düşündüm ama yakın çevrelerinden kulağıma gelenlere göre Buruk çifti, evliliklerini resmen bitirmiş"diye yazdı.

OKAN BURUK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

19 Ekim 1973 İstanbul doğumlu olan Okan Buruk orta saha mevkiinde forma giydi. Büyükçekmece'de yerel kulüp olan Karadeniz İdman Ocağı'nda futbol hayatına başlayan Okan Buruk 11 yaşında Galatasaray’ın alt yapısına girdi. 1992 yılında Avrupa Gençler Şampiyonu olan Genç Milli Takım’ın kaptanı olan Okan Buruk, Inter Milan Kulübü ile anlaşma imzaladı. Türkiye Milli Futbol Takımımın 3. olduğu 2002 FIFA Dünya Kupası'nda forma giyen Okan Buruk 2004 2005 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu. 2006 tarihinde boş mukaveleye imza atarak eski kulübü Galatasaray'a geri dönen Okan Buruk 2009-10 sezonunun sonunda futbolu bıraktı. Türkiye formasıyla 19 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta jübilesini yapan Okan Buruk 3 Temmuz 2007 tarihinde eski Türkiye Güzeli ve model Nihan Akkuş'la evlendi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber