OKULUN SON HAFTASI YOKLAMA ALINIR MI 2024? MEB İlkokul, Lise, Ortaokulda Son Hafta Yoklama Alınır Mı? Son Hafta Yoklama E-Okul Girilir Mi?

14 Haziran Cuma gününü dört gözle bekleyen öğrenciler yoklamaların bitiş tarihine odaklandı. 2023-2024 eğitim öğretim yılının son gününü iple çeken öğrenciler okulun son haftası yoklama alınır mı 2024 sorusuna yanıt aradı. Beklenen açıklama geldi. Peki, okullarda yoklama ne zaman bitiyor? İşte yanıtı..

Lise, ilkokul ve ortaokulda son hafta yoklama alınır mı sorgusu yapan öğrenci ve veliler araştırmaları hızlandırdı. Eylül ayından bu yana süren 2023-2024 eğitim öğretim yılının final düdüğünün çalacağı tarih 14 Haziran olarak belirlendi. Senenin son haftasına giriş yapacak olan öğrenciler arama motorlarında son hafta yoklama alınacak mı, okulun son haftası yoklama alınır mı 2024 sorularına yanıt aradı. Milyonlarca öğrencinin beklediği yanıt geldi. Peki, okullarda yoklama ne zaman bitiyor? İşte yanıtı..

OKULLARDA YOKLAMA NE ZAMAN BİTİYOR?

Okullarda yoklama ne zaman bitiyor genellikle e-Okul sistemi kapanana kadar yoklama alınmaya devam ediyor. Okulların kapanacağı son haftaya giriş yapıldığında okul yönetimi ve öğretmenler karne işlemleriyle ilgileniyor. Son hafta itibariyle yoklamalar alınsa da inisiyatif okul yönetimine bırakılıyor. 14 Haziran Cuma günü karnelerini alacak olan öğrenciler genellikle son hafta okula gitmiyor.

OKULUN SON HAFTASI YOKLAMA ALINIR MI 2024?

20 milyon öğrenci ile 1,5 milyon öğretmenin yer aldığı eğitim sisteminde yılın bitmesine sayılı gün kaldı. Eylül ayında başlayan 2023-2024 eğitim öğretim yılı 14 Haziran Cuma günü sona erecek. Kurban Bayramı'nın da içinde bulunduğu 3 aylık yaz tatiline start verecek olan öğrenciler yeni sezon için enerji depolayacak. Yaz tatili ardından 2024-2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül 2024 tarihinde başlayacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber