Ölümlü Dünya 2 çıktı mı? Ölümlü Dünya 2 yayınlandı mı, nerede izlenir?

Ali Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği ve başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit'in paylaştığı "Ölümlü Dünya" serisinin ikinci filmi olan "Ölümlü Dünya 2" büyük bir heyecanla bekleniyordu. İlk filmiyle büyük bir başarı elde eden ve seyircilerden tam not alan serinin devamı, vizyona giriş yaptı.

Film, Türkiye'nin dört bir yanındaki sinema severler tarafından merakla bekleniyordu. "Ölümlü Dünya 2"nin vizyona girişiyle birlikte sosyal medyada da geniş bir ses getirdi. Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin senaryosunu kaleme aldığı film, vizyona girmeden önce Türkiye'de bu yılın en çok ön satışı yapılan Türk yapımı oldu. İlk filmiyle büyük beğeni toplayan "Ölümlü Dünya 2," vizyona girişiyle izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Ali Atay'ın eşsiz yönetmenlik becerisi ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Ölümlü Dünya 2," izleyicilere yine güldürü ve heyecan dolu anlar yaşatmayı hedefliyor. Türk sinemasının sevilen yapımlarından biri olan "Ölümlü Dünya" serisi, devam filmiyle sinemaseverlere keyifli bir deneyim sunmayı sürdürüyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber