Ömer Avukat Nehir Kim? Ayfer Dönmez Kimdir, Kaç Yaşında? Ayfer Dönmez Hangi Dizilerde Oynadı? Ayfer Dönmez Instagram

Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Ömer dizisine taze kan geldi. Sevilen diziye avukat Nehir rolüyle giriş yapan genç oyuncu Ayfer Dönmez hayatı sorgulandı. Merak edilen avukat Nehir hikayesi dikkat çekti. Peki, Ömer dizi Avukat Nehir kim? İşte yanıtı..

Her hafta pazartesi günleri yayınlanan Ömer dizisinde yeni dönem başladı. Cezaevine giren Tahir için seferber olan ailesi ona avukat bulmaya çalıştı. Ömer dizisine Avukat Nehir rolüyle dahil olan güzel oyuncu Ayfer Dönmez sahneleri geldi. İzleyicinin odak noktası olan avukat Ayfer hikayesi başladı. Peki,

ÖMER DİZİ AVUKAT NEHİR KİM?

Güzel oyuncu Ayfer Dönmez Ömer dizisi kadrosuna dahil oldu. Ömer son bölüm Tahir'in gözaltına alınmasına şok olan tüm aile harekete geçti. Tahir'in tutuklu yargılanma haberi herkesi üzerken karısı Şükran bir türlü ikna olmayan avukat Nehir için harekete geçti. Kocasının suçsuzluğuna inana Şükran, avukat Nehir'in ofisine geldi. Şükran'ın cesareti karşısında çok etkilenen avukat Nehir, Tahir'in davasını kabul etti.

AYFER DÖNMEZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

7 Haziran 1982 Manisa doğumlu Ayfer Dönmez, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde okudu. 2003 yılında üniversite son sınıf öğrencisiyken Bir İstanbul Masalı dizisinde yer alan Ayfer Dönmez Ceylan karakterini canlandırdı. Kadir Has Üniversitesi’nde oyunculuk alanında yüksek lisans yapan Ayfer Dönmez Şahika Tekand Stüdyosu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Pek çok dizi ve filmde yer alan Ayfer Dönmez yeni dizisi Ömer oldu.

AYFER DÖNMEZ DİZİLERİ

Ömer

Kara Köpekler Havlarken

Kurtlar Vadisi Gladio

Sadakat

Yeniden Leyla

AYFER DÖNMEZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber