Ömer Dizisi Aliye Kim? Oya Taşanlar Kimdir? Oya Taşanlar Kaç Yaşında? Oya Taşanlar Eşi Kim? Oya Taşanlar Hangi Dizilerde Oynadı?

Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın paylaştığı Ömer dizisinin oyuncu kadrosu devleşti. Pazartesi günleri yayınlanan Ömer dizisine Aliye karakteri dahil oldu. Peki, Ömer dizisi Aliye kim? Oya Taşanlar kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

Her hafta pazartesi akşamları Star Tv'de izleyicilerle buluşan Ömer dizisinde hareketlilik var. Kadrosunda Ali Düşenkalkar, Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Ali Rıza Kubilay, Bora Cengiz, Yılmaz Kunt, Barış Falay, Gökay Müftüoğlu, Merve Dizdar, Emre Taşkıran gibi isimleri barındıran Ömer dizisinde yeni bölüm öncesi müjde verildi. Başrollerini Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın paylaştığı Ömer dizisi hayranlarına yeni oyuncu alarmı verildi. Cem Karcı‘nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosuna Oya Taşanlar dahil oldu. Hercai dizisinde hayat verdiği Gönül karakteriyle ünlenen Oya Taşanlar Ömer dizisinde neler yapacak merak edildi. Peki, Ömer dizisi Aliye kimdir? Oya Taşanlar kimdir, kaç yaşında, nereli? Oya Taşanlar hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen soruların yanıtları..

ÖMER DİZİSİ ALİYE KİM?

29 Ocak Pazartesi günü yeni bölümü yayınlanacak olan Ömer dizisinde Oya Taşanlar dönemi başladı. Ömer dizisine Aliye rolüyle katılan güzel oyuncu tüm dengeleri alt üst etti. Ömer dizisinde Reşat'ın abisi olan İzzet rolüne bürünen usta oyuncu Ali Düşenkalkar hikayesi genişledi. Ömer dizisinde İzzet'in kızı rolüyle kadroya giren Oya Taşanlar sahneleri büyük merakla bekleniyor.

OYA TAŞANLAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1988 İstanbul doğumlu olan Oya Unustası lisans eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Flüt bölümünde tamamladı. Güzel oyuncu Ayla Algan'dan oyunculuk ve sahne sanatları konusunda eğitim aldı. Aslen İzmirli olan Oya Unustası 2013 yılında Miss Turkey yarışmasında ilk 20'ye adını yazdırdı. 1.73 metre boyunda ve 50 kilo ağırlığında olan Oya Taşanlar kendisi gibi oyuncu olan Ahmet Tansu Taşanlar ile geçtiğimiz yıl dünya evine girdi. Ömer dizisine dahil olan Oya Taşanlar dizide Aliye rolüne büründü.

OYA TAŞANLAR DİZİLERİ

2019 – Hercai (Gönül)

2018 – Diriliş Ertuğrul (Sugay Hatun)

2018 – Masum Değiliz (Ceyda Koruhan)

2015 – Kalbim Ege’de Kaldı (Zeliş)

2014 – Beyaz Karanfil (Nergis)

2013 – Sevdaluk (Gülben Gedik)

2011 – İzmir Çetesi (Duru)

2010 – Kaybedenler Kulübü (Bardaki Kız)

OYA TAŞANLAR INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber