Ömer Dizisi Samet Kim? Yaşar Üzer Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yaşar Üzer Hangi Dizilerde Oynadı? Yaşar Üzer Instagram Hesabı

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer yeni bölümde kadro şenlendi. Ünlü oyuncu Yaşar Üzer Ömer dizisine Samet rolüyle dahil oldu. Peki, Ömer dizisi Samet kim? Yaşar Üzer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yaşar Üzer oynadığı diziler..

Star TV pazartesi dizilerinden Ömer yeni bölüm öncesi araştırmalar hızlandı. Pazartesi akşamları yayına giren Ömer dizisinde Samet karakteri hikayeye giriş yaptı. Başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay'ın paylaştığı Ömer dizisinde Samet dönemi resmen başladı. Birbirinden ünlü dizilerde boy gösteren usta oyuncu Yaşar Üzer yeni adresi Ömer dizisi oldu. Peki, Ömer dizisi Samet kim? Yaşar Üzer kimdir, kaç yaşında, nereli? Yaşar Üzer hangi dizilerde oynadı? İşte Ömer dizisi Samet'i Yaşar Üzer kariyeri..

ÖMER DİZİSİ SAMET KİM?

Usta oyuncu Yaşar Üzer yeni durağı Ömer dizisi oldu. Pazartesi günlerinin sevilen yapımı Ömer oyuncuları arasına Samet karakteriyle dahil olan Yaşar Üzer sahneleri beklenmeye başladı. Ömer yeni bölümde Ömer ve Reşat bir yandan cezaevine giren Tahir’e yardım etmek isterken bir yandan da Gamze'yle ilişkisini noktaladı. Tahir'in cezaevi günlerinin başladığı Ömer dizisinde Samet, Reşat’ın sağlık kontrolü için İstanbul’a gelen eski bir dostu olarak izleyicinin karşısına çıktı.

YAŞAR ÜZER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

25 Mayıs 1956 Diyarbakır doğumlu olan usta oyuncu Yaşar Üzer kariyerine Tevfik Gelenbe Tiyatrosu ile başladı. Nejat Uygur Tiyatrosu, Gazanfer Özcan Tiyatrosu, Hadi Çaman Tiyatrosu, Deve Kuşu Tiyatrosu ve Ahmet Yenilmez Sanat Merkezi gibi önemli sahnelerde çalışan Yaşar Üzer birbirinden farklı yapıma yer aldı. Yaşar Üzer dizileri arasında Hastane, İskilipli Atıf Hoca, Kağıt Ev, Kadın, Dinle Sevgili gibi yapımlar girdi.

YAŞAR ÜZER HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Ekmek Teknesi

Kadın

Hicran

Kağıt Ev

İkinci Bahar

Deli Yürek

Eşkıya

Ömer

YAŞAR ÜZER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber