ÖN LİSANS KPSS SINAV YERLERİ NASIL BAKILIR? KPSS Ön Lisans Ne Zaman? Ön Lisans KPSS Sınav Yeri Sorgulama Ekranı

Kamuda memur olmak isteyen 2 yıllık üniversite mezunlarının girdiği KPSS ön lisans sınavı için geri sayım başladı. 2024 KPSS sınav tarihi beklenmeye başladı. 13 Haziran ile 2 Temmuz günlerinde yapılan başvurular ardından sınav yerleri merak edildi. İşte KPSS ön lisans sınav giriş belgesi sorgulama ekranı..

Milyonlarca adayın gündeminde yer alan KPSS ön lisans başvuru işlemleri sona erdi. Her yıl yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı bu yıl eylül ayında düzenlenecek. Kamuda memur olma hayali kuran 2 yıllık üniversite mezunlarının gireceği KPSS ön lisans sınav yerleri sorgulanmaya başladı. Sınava hangi okulda gireceğini merak eden adaylar ön lisans KPSS sınav yerleri araştırdı. Peki, ön lisans KPSS ne zaman? KPSS ön lisans sınav yeri nasıl bakılır? İşte KPSS ön lisans sınav giriş belgesi sorgulama ekranı..

KPSS ÖN LİSANS NE ZAMAN?

2024 KPSS ön lisans başvuruları 13 Haziran ile 2 Temmuz tarihleri arası yapıldı. Kamu Personeli Seçme Sınavı'na girecek olan ön lisans mezunları için henüz sınav yerleri açıklaması gelmedi. KPSS 2024 ön lisans sınavı 1 Eylül Pazar günü yapılacak.

ÖN LİSANS KPSS SINAV YERLERİ NASIL BAKILIR?

1 Eylül Pazar günü yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı için sınav giriş belgeleri henüz açıklanmadı. Sınav giril belgelerinin sınavdan 10 gün önce erişime açılması bekleniyor. Adaylar sınava gireceği okul, salon ve sıra no bilgilerini sınav yerlerinin açıklanmasıyla ÖSYM sitesinden öğrenecek. KPSS ön lisans sınav yerleri açıklandığında sizleri bilgilendireceğiz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber