Onbeşli Öldü Mü? Ben Bu Cihana Sığmazam Onbeşli Diziden Ayrılıyor Mu? İsmail Demirci Diziden Ayrılıyor Mu? İsmail Demirci Kimdir?

Salı akşamları ekrana gelen Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde tüm gözler Onbeşli'ye çevrildi. BBCS 55. bölüm bekleyen izleyiciler için sela okundu. 30 Ocak Salı akşamı yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam 55. bölümde kurşunların önüne geçen Onbeşli son nefesini verdi. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Onbeşli İsmail Demirci diziden ayrıldı mı? İşte yanıtı..

Ekranların en sevilen yapımlarından Ben Bu Cihana Sığmazam 55 bölüm zamanı geldi. 30 Ocak Salı akşamı yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde izleyicilerin hedefi Onbeşli karakteri oldu. İzleyicilerin merakla beklediği Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde Onbeşli öldü mü merak konusu oldu. Kadrosunda Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Ebru Özkan Saban gibi isimlerin yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları arasında Onbeşli karakterine bürünen İsmail Demirci akıbeti belli oldu. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Onbeşli öldü mü? İsmail Demirci diziden ayrıldı mı? İşte Ben Bu Cihana Sığmazam Onbeşli akıbeti..

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ONBEŞLİ ÖLDÜ MÜ?

Ben Bu Cihana Sığmazam Onbeşli öldü mü merak eden izleyiciler için hemen belirtelim ki Cezayir'den, "Alacağın son nefes benim elimden olacak!” sözü duyuldu. 30 Ocak Salı akşamı yayına giren Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde Onbeşli son nefesini verdi. Cezayir ve Atakan, Onbeşli’nin intikamını almak için Koslu’yla Tazıyev’in peşine düştü. Vedat, Erman’ın bile haberi olmadığı başka bir plan peşine düştü. İsmail Demirci'nin hayat verdiği Ben Bu Cihana Sığmazam Onbeşli dönemi resmen sona erdi. Hikaye gereği ölerek diziye vedan eden Ben Bu Cihana Sığmazam Onbeşli rolüne bürünen İsmail Demirci yapımdan ayrıldı.

İSMAİL DEMİRCİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1984 Ankara doğumlu İsmail Demirci, 2009 yılında Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2010 yılında Türkan dizisiyle ilk kez kamera karşısına çıktı. Ardından Anneler ile Kızları, Mor Menekşeler, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu gibi yapımlarda oynadı. Reaksiyon dizisinde oynayan İsmail Demirci birçok farkı dizide boy gösterdi. Çarpışma dizisinde Galip karakterine hayat veren İsmail Demirci, İyilik adlı dizide hayat verdiği Murat karakteriyle ününe ün kattı.

İSMAİL DEMİRCİ OYNADIĞI DİZİLER

İyilik / Murat / 2022

Yalancılar ve Mumları / Engin Sezer / 2021

Kuzey Yıldızı / Ersoy Güler / 2019

Çarpışma / Uluç Bayraktar / 2018

Mehmed: Bir Cihan Fatihi / Cevdet Mercan /2018

Babamın Günahları / Abdullah Oğuz / 2018

Muhteşem Yüzyıl Kösem / Çağatay Tosun / 2016-2017

Serçe Sarayı / Mesude Erarslan /2015

Fabrika Kızı / Hakan Arslan / 2015

Reaksiyon / Onur Tan / 2014

Kurtlar Vadisi Pusu / Selahattin Sancaklı / 2013

Ben Onu Çok Sevdim / Eylem Koza / 2013

Mor Menekşeler / Serdar Akar / 2011

Anneler ile Kızları / Hakan Arslan / 2011Türkan / Cemal Şan / 2010

İSMAİL DEMİRCİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber