Öz Ablası Kayınvalidesi Oldu! Gelinim Mutfakta Nazar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Yeni bölümleriyle ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni gelin Nazar ile kayınvalidesi Cemile stüdyoya geldi. 23 Eylül Pazartesi günü altın yarışına katılan Nazar gelinin oldukça enteresan evliliğini duyanlar kulaklarına inanamadı. Peki, Gelinim Mutfakta Nazar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Kanal D ekranında yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasına yeni gelin Nazar ile kayınvalidesi Cemile katıldı. Hayat hikayeleriyle izleyenleri şoke eden Gelinim Mutfakta Nazar olan biteni anlattı. Öz ablası kayınvalidesi olan Nazar hayatı herkesi meraklandırdı. "Türkiye'de erkek kalmamış gibi benim oğlumla evlendi" diyen Cemile kayınvalidenin söylemleri olay oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Nazar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

GELİNİM MUTFAKTA NAZAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

gelin Nazar ile kayınvalidesi Cemile yarışa başladı. Gelinim Mutfakta Nazar 21 yaşında ve 3 yıllık evli. “Eşimle babası bacanak, öz ablam kayınvalidem” açıklamasıyla herkesi şoke etti. "Bomba gibiyiz. Stüdyoyu yıkmaya geldik” diyerek iddiasını gösteren Nazar durumunu, "Ablamla eniştem evlendi daha sonra boşandılar. 3 tane çocukları oldu. Eniştemin başka bir oğlu yani eşim vardı. Başta istemedim ama sonra durum böyle oldu" diyerek anlattı. Cemile kayınvalide ise, "Eski eşimin yeni karısı Nazar'ın ablası. Benim oğlan resmi nikahı bastı soyadını aldı ondan sonra kopma başladı. Nazar'ın şahsiyetiyle alakalı değil de konumuyla ilgili" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber