ÖZER UÇURAN ÇİLLER ÖLÜM SEBEBİ: Tansu Çiller Eşi Özer Uçuran Çiller Kimdir, Kaç Yaşında Öldü? Özer Uçuran Çiller Neden Öldü?

Türkiye'nin ilk ve tek kadın başbakanı Tansu Çiller eşi Özer Uçuran Çiller hayatını kaybetti. İş insanı olan Özer Uçuran Çiller ölüm sebebi merak konusu oldu. Peki, Özer Uçuran Çiller kimdir, kaç yaşında öldü? İşte yanıtı..

Sosyal medya kullanıcıları tarafından araştırılan Özer Uçuran Çiller son dakika gelişmesi geldi. Eski başbakan Tansu Çiller eşi Özer Uçuran Çiller hayatını kaybetti. Özer Uçuran Çiller vefat haberi ardından birçok kişi için araştırma süreci başladı. Arama motorlarında Tansu Çiller Eşi Özer Uçuran Çiller ölüm sebebi sorgulamaları yapılmaya başladı. Peki, Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller kimdir, kaç yaşında öldü? İşte merak edilenler..

TANSU ÇİLLER EŞİ ÖZER UÇURAN ÇİLLER ÖLÜM SEBEBİ

1963 yılından bu yana Tansu Çiller ile evli olan Özer Uçuran Çiller hayatını kaybetti. 86 yaşında hayata veda eden Özer Uçuran Çiller ölüm nedeni kalp krizi olarak biliniyor.

ÖZER UÇURAN ÇİLLER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ?

21 Eylül 1937 doğumlu Özer Uçuran Çiller mühendis ve iş insanıdır. Türkiye eski başbakanlarından Tansu Çiller ile evli olan Özer Uçuran Çiller iki çocuk babasıdır. Evliliğin ardından Çiller soyadını alan Özer Uçuran Çiller Saint Joseph Fransız Lisesinde okudu. Ardından Robert Kolej (Boğaziçi Üniversitesi) mühendislik ve yüksek mühendislik bölümünde eğitim gördü. 1963 yılında hayatını Tansu Çiller ile birleştiren Özer Çiller 8 yıl Amerika'da kaldıktan sonra Türkiye'ye döndü. Mehmet Emin Karamehmet'in yanında Çukurova Holding CEO'su olarak görev yaptı. 1981 yılında Tansu Çiller ile beraber Marsan Marmara Holding'i kurdu. Milliyet ve Güneş gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber