Özlem Öz - Tayyar Öz tutuklandı mı? Doktor Tayyar Öz ve eşi fenomen Özlem Öz ne ile suçlanıyor?

Ünlü sosyal medya fenomeni Özlem Öz ve eşi Dr. Tayyar Taylan Öz, Avukat Feyza Altun'un gündeme getirdiği iddialarla sarsıldı. Altun, Öz çiftinin sağlık ürünleriyle ilgili gerçek dışı beyanlarda bulunduğunu, böcekli tarhanalar ve son kullanma tarihi geçmiş ürünler sattıklarını iddia etti. İşte Özlem Öz ve Tayyar Taylan Öz'ün hikayesi:

Özlem Lina Öz Kimdir? Özlem Lina Öz, 17 Kasım 1989'da doğdu ve Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nü tamamladı. Op. Dr. Tayyar T. Öz ile evli olan Öz, üç kız çocuğu annesi ve dördüncü bebeğini bekliyor. 2021'de büyük bir takipçi kitlesi elde eden Öz, eleştirilere maruz kalmıştı. Ayrıca, Dilan Polat'ı taklit ettiği yönünde de eleştirilere hedef olmuştu.

Dr. Tayyar Taylan Öz Kimdir? 1987'de Kahramanmaraş'ta doğan Dr. Tayyar Taylan Öz, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni kazanarak TUS sınavında İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümüne yerleşti. Ortopedi ve travmatoloji uzmanı unvanını alan Öz, Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesi'nde mecburi görevini tamamladı.

İddialar ve Soruşturma Avukat Feyza Altun'un ihbarı üzerine Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma sonucunda, Öz çifti hakkında "resmi belgede sahtecilik", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "vergi usul kanununa muhalefet" suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

İddiaların ardından Öz çifti, sosyal medya hesaplarından herhangi bir açıklama yapmazken, soruşturmanın gelişmeleri merakla bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber