Palalı Sabri SON DAKİKA: Palalı Sabri Kimdir? Palalı Sabri Neden Öldü? Palalı Sabri Gerçek Adı Sabri Çelebi

Tüm Türkiye'nin hafızasında yer alan Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldıran Palalı Sabri lakaplı Sabri Çelebi öldürüldü. Gece saatlerinde Beyoğlu Talimhane'de uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Palalı Sabri kimdir merak edildi. Peki, Palalı Sabri kimdir? Palalı Sabri Sabri Çelebi kaç yaşında? İşte yanıtı..

Palalı Sabri öldürüldü SON DAKİKA! Gezi Parkı olayları sırasında ünlenen Palalı Sabri flaş açıklama geldi. İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan ve sadece umumi hizmette kullanılma koşulu olan Taksim Gezi Parkı olayları ile tapuda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edilmiş olan Taksim Gezi Parkı'na İstanbul 6. Vikipedi

PALALI SABRİ ÖLDÜRÜLDÜ

1 Şubat Perşembe gecesi Taksim Beyoğlu'nda yaşanan olayda Palalı Sabri olarak bilinen Sabri Çelebi otomobiliyle seyir halindeydi. Bir grup tarafından durdurulan Sabri Çelebi ile gruptakiler arasında tartışma çıktı. Kısa süre sonra gruptaki bir kişi Sabri Çelebi'ye ateş etti ardından olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri müdahalesi ardından yaralanan Sabri Çelebi ambulansla hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayan Palalı Sabri hayatını kaybetti. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

SABRİ ÇELEBİ PALALI SABRİ KİMDİR?

Gezi Parkı olayları 2013 yılında yaşandı. 27 Mayıs 2013'te başlayan Gezi Parkı direnişi ülke geneline yayıldı. Tüm Türkiye'nin hafızasına yerleşen Taksim Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere pala ile saldıran Sabri Çelebi öldürüldü. Göstericilere palayla saldırdığı için kamuoyunda Palalı Sabri adıyla nam salan Sabri Çelebi hayatını kaybetti. Beyoğlu Talimhane’de bulunduğu sırada Palalı Sabri'nin ölüm haberi geldi. Gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Palalı Sabri hayata tutunamadı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber