Pınar Altuğ kimdir? Pınar Altuğ Nereli? Pınar Altuğ Çocuğu?

Pınar Altuğ: Türk Televizyon ve Sinemasının Başarılı İsmi! Pınar Altuğ kimdir? Pınar Altuğ Nereli? Pınar Altuğ Çocuğu?

Pınar Altuğ, 15 Ağustos 1974 tarihinde İstanbul'da doğmuş, Türk oyuncu, sunucu ve eski modeldir. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra modellik kariyerine adım atmış ve birçok ünlü markanın reklam yüzü olmuştur.

Oyunculuk kariyerine 1990'lı yılların ortalarında adım atan Pınar Altuğ, Türkiye televizyonlarında uzun süre izlenen dizilerde ve filmlerde rol almıştır. 1994 yılında "Ferhunde Hanımlar" dizisiyle televizyon dünyasına giriş yapmış, ardından "Şaşıfelek Çıkmazı", "Ekmek Teknesi", "Kurtlar Vadisi Pusu" gibi sevilen yapımlarda yer almıştır. Sinema filmlerinde de başarılı performanslar sergilemiş; "Herkes Mi Aldatır?", "Kahpe Bizans", "Vizontele Tuuba" gibi önemli projelerde rol almıştır.

Pınar Altuğ ayrıca televizyon sunuculuğu da yapmıştır. "3 Adam", "Bu Tarz Benim", "Survivor Ünlüler-Gönüllüler" gibi popüler programlarda sunuculuk yapmış ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

Kişisel hayatıyla da kamuoyunun ilgisini çeken Altuğ, bir dönem iş adamı Yağmur Atacan ile evli kalmış ve bu evlilikten Kuzey ve Su isimli iki çocuğu bulunmaktadır. Pınar Altuğ, Türkiye'de televizyon ve sinema dünyasında önemli bir yer edinmiş ve geniş kitleler tarafından sevilen bir sanatçı olarak tanınmaktadır.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber