Popstar Mehtap felç mi geçirdi, hastalığı nedir? Popstar Mehtap Yılmaz'ın sağlık durumu nasıl?

Popüler şarkı yarışması Popstar'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Mehtap Yılmaz, geçirdiği kısmi felçle gündeme geldi. Yıllar önce büyük bir hayran kitlesi edinen ve geniş kitlelere sesiyle hitap eden Mehtap Yılmaz'ın sağlık durumu hakkında endişeli sorular soruluyor.

Dün gece acil olarak hastaneye kaldırılan Mehtap Yılmaz'ın beynine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdiği ortaya çıktı. Müzik şirketi tarafından yapılan açıklamada, Mehtap Yılmaz'ın sağlık durumuyla ilgili şu bilgiler verildi: "Dün gece acil olarak hastaneye kaldırılan Mehtap Yılmaz, beyin pıhtısı nedeniyle kısmi felç geçirmiştir. Tüm sevenlerimizden aldığımız mesajlar doğrultusunda açıklama yapma ihtiyacı hissediyoruz. Şu anda doktorlar durumunun daha iyiye gittiğini ve gerekli tedavinin yapıldığını belirtmişlerdir."

Sağlık durumuyla ilgili gelecek gelişmelerin sevenlere duyurulacağı ifade edilen açıklama, Mehtap Yılmaz'ın hayranları arasında büyük bir endişe ve üzüntü yaratmış durumda. Mehtap Yılmaz'ın geçmişteki başarıları ve sevilen şarkılarıyla tanınan bir sanatçı olması, onun sağlık sorunlarıyla ilgili haberlerin geniş bir kitle tarafından takip edilmesine neden oluyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber