PORTEKİZ İRLANDA CUMHURİYETİ KARŞILAŞMASI İLK 11 BELLİ OLDU! Portekiz İrlanda Cumhuriyeti Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Ülkeler Hazırlık heyecanı devam ediyor Portekiz İrlanda Cumhuriyeti ilk 11 belli̇ oldu Portekiz İrlanda Cumhuriyeti maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Portekiz, son hazırlık maçında karşılaştığı Hırvatistan’a karşı hiç iyi sinyaller vermedi. Yedek kulübesindeki Ronaldo’nun süre almadığı karşılaşma boyunca gerekli üretkenliği gösteremedikleri gibi savunmadan çıkarken yaptıkları top kayıpları da dikkat çekiciydi. İrlanda Cumhuriyeti ise Uluslar Ligi hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen hafta oynadıkları Macaristan maçını kazanarak göz dolduran konuk ekibin bu kez rakibini çok fazla zorlayabileceğini sanmıyorum. Önceki maçtaki hatalarını gözlemleyen Portekiz, turnuva öncesi son hazırlık maçında işi biraz daha ciddiye alacak gibi görünüyor.

PORTEKİZ İRLANDA CUMHURİYETİ KARŞILAŞMASI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE İLK 11’LER

Ülkeler Hazırlık heyecanı Portekiz İrlanda Cumhuriyeti karşılaşmasıyla devam ediyor. Portekiz İrlanda Cumhuriyeti karşılaşması saat 21:45’te S Sport Plus Kanalında yayınlanacak.

İLK 11’LER

PORTEKİZ

Jose Sa, Cancelo, Silva, Dias, Mendels, Vitinha, Neves, Palhinha, Jota, Conceiçao, Leao

İRLANDA CUMHURİYETİ

Kelleher, O’Shea, Duffy, Coleman, Doherty, Cullen, Szmodics, Brady, Azaz, Smallbone, Idah

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber