Prozac Nedir, Ne Zaman İçilir? Prozac Zayıflatır Mı, Kilo Aldırır Mı? Prozac Kullananların Yorumları! Prozac Kullanıp İyileşenler

Prozac ilacının yan etkileri, yararları, zararları araştırılmaya başladı. Çok sayıda kullanıcı Procaz kilo aldırır mı verdirir mi gibi sorulara yanıt aradı. Prozac kullananlar deneyimlerini paylaştı. Peki, Procaz zayıflatır mı? Procaz nedir ne için kullanılır? İşte Prozac yan etkileri ve yorumlar..

En iyi depresyon ilaçları araştırması yapan vatandaşlara Prozac önerileri geldi. Milyonlarca vatandaşın takibinde yer alan Prozac nedir merak edildi. Prozac kullananlar deneyimlerini paylaşmaya başladı. Prozac yorumlar analizi yaparak kullanıp kullanmayacağına karar veren kullanıcılar araştırmaları hızlandırdı. Kullanıcılar Prozac zayıflatır mı, Prozac nedir ne için kullanılır, Prozac etken madde sorgusu yaptı. Prozac yan etkileri açıklandı. Peki, Prozac ne zaman içilmeli? Prozac ne zaman içilir? İşte Prozac kullanıp iyileşenler yorumları..

PROZAC NEDİR, NE ZAMAN İÇİLMELİ?

Prozac yeşil ve sarı renkteki kapsüllerin üzerinde Lilly 3105 basılı olup, 16 ve 24 kapsüllük blisterlerde iki değişik ambalaj formundadır. Prozac seçici serotonin geri alım inhibitörü (SSRI) antidepresanlar olarak bilinen ilaç grubuna dahildir. Bu ilaç yetişkinlerde Majör depresyon, Takıntı hastalığı, Aşırı yeme ve ardından kusarak çıkartma, Adet öncesi gerginlik gibi hastalıkların tedavisi için kullanılır. Herkesin beyninde serotonin olarak adlandırılan bir madde bulunur. Depresyonda olan ya da obsesif kompulsif bozukluğu olan ya da yeme bozukluğu olan kişiler diğer insanlara göre daha düşük seviyede serotonine sahiptirler.

PROZAC KULLANIP İYİLEŞENLER

Prozac kullanıp iyileşenler yorumlarını paylaşıyor. "Kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır.. İştahla oynamaz merak etme o depresyonun etkisidir.. İlk 2 hafta çok uçurur inanılmaz eğlenceli olur her yer sonra normalleşirsin merak etme. 6 ayın sonunda bir bakacaksın çok güçlüsün.. emin ol olacak bu. Bu ilaç insanı güçlendiriyor Hiç bir şeye ağlayarak bakamaz hale getiriyor. Doktoruma hala her seans teşekkür ediyorum.. Beni çok kısa sürede ok büyük bir aşama atlattırdı bu ilaç. Tek yan etkisi biraz baş dönmesi yapar başlarda bir de ilk ay biraz hızlı duygu değişimi yaşayabilirsin..." gibi kullanıcı yorumları bulunuyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber