PUBG MOBİLE TÜRKİYE'DE YASAKLANACAK MI? PUBG Mobile Erişim Yasağı Geldi Mi? PUBG Mobile Türkiye Kapanacak Mı?

Instagram ve Roblox erişim engeli ardından milyonlarca kullanıcının odak noktası PUBG Mobile oldu. Pek çok oyuncu PUBG Mobile sayfasına erişim sorunu yaşamaya başlayınca söz konusu platformun da kapanıp kapanmadığı merak edildi. Peki, PUBG Mobile Türkiye'de yasaklanacak mı? İşte yanıtı..

PUBG Mobile Türkiye'de yasaklanacak mı günün en merak edilen başlıkları arasında yer aldı. Günlerdir erişim yasağı olan Instagram ardından bir darbe de Roblox ekranından geldi. 7 Ağustos Çarşamba günü Adana 6. Sulh Ceza Hakimliği kararı gereği erişime kapanan Roblox sitesine girişler durduruldu. Dünyanın en çok oynanan oyunlarından olan PUBG Mobile Türkiye yasak kararı gelip gelmeyeceği bu noktada sorgulanmaya başladı. Peki, PUBG Mobile Türkiye'de yasaklanacak mı? İşte yanıtı..

PUBG MOBİLE TÜRKİYE'DE YASAKLANACAK MI?

Instagram erişim yasağı henüz sona ermedi. Roblox erişim yasağı ise 7 Ağustos'da geldi. İki popüler platform ardından PUBG Mobile Türkiye kapanıp kapanmayacağı sorgulandı ancak henüz resmi bir açıklama gelmedi. PUBG Mobile daha önce Hindistan’da yasaklandı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) internet sitesinde yer alan Site Bilgileri Sorgulama yapıldığında "Roblox.com 07/08/2024 tarihli ve 2024/5282 D. İş sayılı Adana 6. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla erişime engellenmiştir "denildi. PUBG Mobile erişim yasağı henüz yok.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber