RANGERS V DYNAMO KIEV CANLI İZLE! Karşılaşma ne zaman? Saat kaçta?

Rangers v Dynamo Kiev karşı karşıya geliyor. Maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Rangers v Dynamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

Rangers'ın form durumu, son dönemlerde karışık bir performans sergilediğini gösteriyor. Mayıs ayında Dundee FC'yi 5-2 gibi rahat bir skorla mağlup etmelerine rağmen, Hearts ile 3-3 berabere kalmaları ve Celtic karşısında 1-0 mağlup olmaları dikkat çekici. Haziran ayında, Ajax'a 2-1 ve Manchester United'a 2-0 yenildiler, bu da Avrupa'daki zorlu rakipler karşısında sıkıntı yaşadıklarını gösteriyor. Birmingham karşısında 2-1'lik mağlubiyet ve Union Berlin ile 4-4'lük beraberlik de, savunma sorunlarının sürdüğünü ortaya koydu. Ağustos ayında, Hearts ile 0-0 berabere kaldılar, Dynamo Kiev ile 1-1 berabere kaldılar ve Motherwell'i 2-1 mağlup ettiler. Önümüzdeki maçlar, Rangers'ın formunu toparlayıp toparlayamayacağını gösterecek; özellikle Dynamo Kiev ve Ross County karşılaşmaları önemli.

Dynamo Kiev, yaz döneminde güçlü bir performans sergileyerek dikkat çekti. Haziran ayında Inhulets'i 4-0 gibi net bir skorla mağlup etmeleri, Brondby karşısında 4-0'lık galibiyet ve Mamel Sundowns'u 1-0 yenmeleri formda olduklarını gösteriyor. Ancak, Union Berlin karşısında 3-2'lik bir mağlubiyet yaşamış olmaları, zorluklarla karşılaşabileceklerini işaret ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde FK Partizan karşısında 6-2 ve 3-0'lık galibiyetler, takımlarının ne kadar etkili olabileceğini ortaya koydu. Rangers karşısında 1-1'lik beraberlik sonrasında, Veres Rivne karşısında 2-1'lik galibiyet elde ettiler. Önümüzdeki maçlar, Dynamo Kiev'in formunu devam ettirip ettiremeyeceğini gösterecek; özellikle Karpaty Lviv ve Vorskla karşılaşmaları, form durumlarının ne yönde ilerleyeceğini belirleyecek.

RANGERS V DYNAMO KIEV MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, CANLI İZLE?

Rangers v Dynamo Kiev maçıyla devam ediyor. Rangers v Dynamo Kiev 21.45’te yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11’LER:

Rangers

Jack Butland, Rıdvan Yılmaz, Leon Balogun, James Tavernier, Ross McCausland, John Souttar, Mohammed Diomande, Scott Wright, Tom Lawrence, Cyriel Dessers, Connor Barron.

Dynamo Kiev

Georgiy Bushchan, Taras Mykhavko, Kostiantyn Vivcharenko, Denys Popov, Oleksandr Pikhalonok, Oleksandr Karavaev, Mykola Shaparenko, Volodymyr Brazhko, Vladyslav Vanat, Andriy Yarmolenko, Vladyslav Kabaiev.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber