RAPID WIEN TRABZONSPOR MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU: Rapid Wien Trabzonspor Maçı Saat Kaçta? Rapid Wien Trabzonspor Hangi Kanalda?

15 Ağustos Perşembe günü oynanacak Rapid Wien Trabzonspor kadrosu kuruldu. UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Rapid Wien ile kozlarını paylaşacak olan Karadeniz ekibi galibiyete odaklandı. Peki, Rapid Wien Trabzonspor maçı saat kaçta? Rapid Wien Trabzonspor hangi kanalda? İşte yanıtı..

Spor tutkunlarının merakla beklediği Trabzonspor maçı için geri sayıma geçildi. UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Avusturya ekibi Rapid Wien ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor muhtemel 11 belli oldu. İlk müsabakayı 1-0 kaybeden Trabzonspor deplasmanda gol arayışına geçti. Rapid Wien karşısında sahaya mutlak galibiyet parolası verildi. Peki, Rapid Wien Trabzonspor maçı saat kaçta? Rapid Wien Trabzonspor hangi kanalda? İşte Rapid Wien Trabzonspor muhtemel 11..

RAPID WIEN - TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor vs Rapid Wien maçı 15 Ağustos Perşembe günü saat 19.00 olduğunda start alacak. UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında Avusturya ekibi Rapid Wien takımıyla kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor maçı Allianz Stadı'nda oynanacak. Litvanyalı hakem Manfredas Lukjancukas düdüğüyle başlayacak olan Trabzonspor ile Rapid Wien maçı A Spor ekranından canlı yayınlanacak. Manfredas Lukjancukas yardımcılığını Mangirdas Mirauskas ve Aleksandras Stepanovas yapacak. Sahada dördüncü hakem olarak Mindaugas Jackus yer alacak.

RAPID WIEN TRABZONSPOR MUHTEMEL İLK 11

RAPID WIEN : Hedl, Bolla, Cvetkovic, Raux Yao, Auer, Sangare, Grgic, Seidl, Burgstaller, Jansson, Beljo

TRABZONSPOR : Uğurcan Çakır, Malheiro, Mendy, Denswil, Barisic, Okay, Ozan, Visca, Bardhi Trezeguet, Draguş

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber