RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR? RGYAS Halka Arz Alınır Mı? Rönesans Gayrimenkul Katılım Endeksine Uygun Mu?

SPK onaylı Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz başladı. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak olan Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir merak edildi. RGYAS hisse 135 TL fiyatla işleme girdi. Peki, RGYAS halka arz helal m? Rönesans Gayrimenkul halka arz alınır mı, kaç lot verir? İşte yanıtı..

Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir merak eden yatırımcılar harekete geçti. Son dönemin en popüler işlemlerinden olan halka arz listesi güncellendi. Nisan ayına girişle birlikte duyurusu yapılan Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz günleri belirlendi. 17-18-19 Nisan günleri talep toplayacak olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz fiyatı 135 TL olarak belirlendi. Peki, Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir? Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu? İşte Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olası lot tablosu..

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayından geçen Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz başladı. Bireysele eşit dağıtım yöntemiyle halkı arz olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. hisse fiyatı 135 TL olarak açıklandı. BİST kodu RGYAS olan Rönesans Gayrimenkul halka arz alınır mı araştırması hızlandı. 17-18-19 Nisan günleri talep toplayacak olan Rönesans halka arz 2.000.000 katılımcı olması durumunda 13-14 lot dağıtımı yapacak ve 1755 -1890 TL bandında ücret tahsil edilecek.

RÖNESANS GAYRİMENKUL KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

17-18-19 Nisan günlerinde talep toplama işlemi yapacak olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. hisse fiyatı 135 TL olarak belirlendi. Finansal borçların ödenmesi, Yatırımlar, İşletme Sermayesi, İlişkili taraflara ticari olmayan borçların geri ödenmesi alanlarına yatırım yapacak olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz katılım endeksine uygun değil. Bireysele dağıtılacak olan 26.685.960 lot saptayan Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz katılım endeksine uygun olmadığı söylendi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber